עבור לתוכן

מה לא בסדר בתמונה הזאת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמת ביחד את ה-CMX וה-XMS?

לזיכרון קוראים CMX1024 3200C2PT ולמטה במדבקה כתוב גם XMS3200 1024MB 400MHZ CL2, זה מה שמופיע במדבקה, לא ערבבתי בין הזכרונות, כרגע מותקן אצלי מה שכתבתי במהירות 3-3-3-8, אתמול כששיניתי את המהירות בביוס ל 2-3-3-6 המחשב הפסיק לעבוד ורק כששמתי חזרה את ה 512 הצלחתי להיכנס לביוס ולשנות בהגדרות של המהירות שזה יהיה אוטומטי, יש לי לוח אם MSI K8N NEO2 ונראה לי שהוא עושה את הבעיות ולא הזכרונות, תראו מה מצאתי בפורום של הלוח אם הזה כטיפ: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43033

TIP: if you boot with trcd 2 vdimm seems to drop 0.1v, boot with trcd 3 and use corecell or codered's a64 tweaker to set it to 2 in windows

אם הבנתי נכון כשאני משנה בביוס אז הוולטג' יורד ל 0.1V וזה מה שגרם להפסקת המחשב מלעבוד ואני אמור לשנות את זה דרך הווינדוס עם תוכנה.

נראה לי אני ארשם לפורום שם ואשאל אותם מה לעשות, הם ודאי בעלי ניסיון עם הלוח אם הזה.

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

תנסה להוסיף עוד 0.1V לזיכרונות

פורסם

לא הבנתי אם כבר בדקת את זה, אבל אם לא - כדאי:

שים רק את הזיכרונות החדשים במחשב, תן להם את המתח שהם צריכים ותנסה לעלות עם התזמונים שהם יכולים.

אם זה עובד ורק כשאתה שם 4 מקלות אתה לא מצליח להשיג תזמונים נמוכים אז הבעייה היא פשוט בלוח.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את הזכרונות החדשים אבל אני לא יודע איך אני משנה את המתח והאמת אני מעדיף לא להתעסק עם זה כי טעות קטנה והלך המחשב, אז השארתי את זה איך שזה 3-3-3-8 T1 .

תודה בכל אופן.

:xyxthumbs:

פורסם

תוספת של 0.1V זה לא מה שיהרוג זיכרונות

פורסם
  • מחבר

תוספת של 0.1V זה לא מה שיהרוג זיכרונות

איך אני עושה את זה, דרך הביוס או דרך ה CoreCenter שזה תוכנה של הלוח שניתן דרכה לשחק עם המתח

corecenter1.JPG

אני אשמח לקצת עזרה.

תודה.

פורסם

עדיף דרך הביוס, כי אז יש לך אינדיקציה טובה ליציבות (אם הוא מעלה מערכת הפעלה, הכל בסדר, לעומת זאת, אם הוא לא, אז הוא לא בסדר ועדיף להחזיר אותו למתחים רגילים), ואל תדאג, מתח יתר לא יהרוג את הרכיבים שלך מייד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים