עבור לתוכן

קניה מחו"ל - לא עדיף?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300

וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!!

למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס?

ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?

פורסם

אם אבא שלך נוסע וזה עולה לו פחות מ200 דולר (או שהחנות מוכנה לתת לו חשבונית על סכום של עד 200 דולר) אין בעיה הוא יכול להביא את זה בקלות. מומלץ להגדיל ראש ולקנות את זה באמאזון(או בכל חנות אחרת) ושזה יגיע אליו למלון כדי לא לטרטר אוטו מJR לB&H. שים לב שאפילו לא צריך לשלם מס עם החנות היא לא באותה מדינה.

אם זה מעל 200 דולר, הוא צריך להצהיר על זה. רוב הסיכויים שאם הוא לא יצהיר על זה לא יקרה כלום. אבל שים לב שאם הוא לא יצהיר ויתפס, תצטרכו לשלם קנס גדול יותר מהמס - לא ידוע להגיד לך כמה.

משלוח קופסה כזאת גדולה ימשוך צומת לב. אאל"ט מע"מ תצטרך לשלם על זה בכל מקרה, אבל מכס לא תצטרך אם זה עולה פחות מ50 דולר - שוב זה דורש בדיקה. בדרך כלל רוב החנויות לא ישלחו את זה לארץ אז מומלץ מEBAY.

פורסם

אין מס על חלקי מחשב ...

פורסם

משום מה לא נראה לי הפקיד יחשוב על זה כחלק מחשב. אנחנו מדברים על רמקולים.

פורסם

אל תשכח להוסיף למחיר שנאי מתח, שבמקרה של מערכת 5.1 חזקה מגיע בקלות ל400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אם אבא שלך נוסע וזה עולה לו פחות מ200 דולר (או שהחנות מוכנה לתת לו חשבונית על סכום של עד 200 דולר) אין בעיה הוא יכול להביא את זה בקלות. מומלץ להגדיל ראש ולקנות את זה באמאזון(או בכל חנות אחרת) ושזה יגיע אליו למלון כדי לא לטרטר אוטו מJR לB&H. שים לב שאפילו לא צריך לשלם מס עם החנות היא לא באותה מדינה.

אם זה מעל 200 דולר, הוא צריך להצהיר על זה. רוב הסיכויים שאם הוא לא יצהיר על זה לא יקרה כלום. אבל שים לב שאם הוא לא יצהיר ויתפס, תצטרכו לשלם קנס גדול יותר מהמס - לא ידוע להגיד לך כמה.

משלוח קופסה כזאת גדולה ימשוך צומת לב. אאל"ט מע"מ תצטרך לשלם על זה בכל מקרה, אבל מכס לא תצטרך אם זה עולה פחות מ50 דולר - שוב זה דורש בדיקה. בדרך כלל רוב החנויות לא ישלחו את זה לארץ אז מומלץ מEBAY.

מעולה! הרמקולים בהחלט לא עולים יותר מ-200 דולר. אז משלוח זאת כנראה לא אפשרות ריאלית, אבל בעצם אתה אומר שאם המוצר הוא עד 200 דולר (רמקוליםבקופסא גדולה אני משער), לא תהיה שום בעייה ממש? יש מקום לוודא את זה?

פורסם
  • מחבר

האם קיים אתר המספק פרטים רשמיים של המכס בעניין?

אף אף לא ניסה לקנות רמקולים מחול?

פורסם

לפי טבלת מיסים מרוכזים (עמוד 3, 9 מלמטה) http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx יש מיסים של כ-33% על ייבוא רמקולים...

אתה יכול גם לכתוב ישירות אליהם ולשאול...

פורסם

הקניה מחול שווה בדר"כ אם אתה לא מחשיב את עלויות המשלוח.

(שזה מה שיקר בפריט כזה שהוא מאוד כבד)

פורסם

נצל"ש

אין ביכולתי לקנות אוזניות מחו"ל.. אשמח אם מישהו יהיה מעוניין לקנות בשבילי ואני אתן לו את הכסף במזומן+טרחה שלכם

בפרטי בלבד

פורסם
  • מחבר

הקניה מחול שווה בדר"כ אם אתה לא מחשיב את עלויות המשלוח.

(שזה מה שיקר בפריט כזה שהוא מאוד כבד)

איך אני אמור לברר את עלויות המשלוח? ואני לא מצליח למצוא האם במשלוח צריך לדווח לרשויות המס, ומה המחירים!

העניין הוא שאבא שלי יוכל לשלוח את החבילה באופן פרטי מחו"ל, אני בטוח שזה יוריד את העלויות, לא?

פורסם

עלויות משלוח של רמקולים נעים בין מינימום 80 דולר ויכולות להגיע אף ל-200 דולר , תלוי בסוג המשלוח ובמשקל המדוייק של החבילה (USPS ואיזה) .

פורסם

wizzede2 אני מציע לך לפנות ישירות לרשות המיסים בכתב.. תחפש בלינק בהודעה הקודמת שלי באתר שלהם. אני פניתי אליהם בעצמי פעם בקשר לעלויות מכס של מוצר והם ענו לי (לא שהייתי מרוצה מהתשובה אבל עדיין..) בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים