עבור לתוכן

עזרה בחיתוך חלון למסך נורמי (יחסית ארוך).

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם:

1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז??

2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)?

תודה לעוזרים וחג פסח שמח!

פורסם

שים קצת דבק חם על המגעים שלא יצאו לך.

ותעשה אולי סלבינג

תמונות יעזרו...

בקשר לחיתוך,אני חושב שצורות ישרות הכי טוב עם ג'קסון,רק תשים מסגרת עץ או משהו שלא תצא מהקווים

ולא לשכוח להוציא הכל מהמארז

פורסם
  • מחבר

מה זה סליבינג?

אוליי לא הסברתי את עצמי טוב אבל אייך הכבלים של המסך (מדפסת, usb) יהיו מחוברים אם המסך יהיה בתוך המארז?

בקשר לג'קסון אני יכול להסיג אחד (גדול) מדוד שלי אבל תאמין לי שאם דוד שלי אמר משהו על איזה כלי אז זה נכון!

כל החיים שלו הוא עובד עם כל הכלים האלה אז הוא יודע על מה הוא מדבר.

יש אולי דרך אחרת? אולי מישהו שיש לו דרמל והוא גר קרוב לחיפה יוכל להשאיל לי אותו? :smile1:

פורסם

Jig זה סבבה, רק תוודא שיש לך מסורית לברזל, אחרת זה יכול לעקם לך את הכל...

בקשר לכבלים, תוציא אותם דרך אחד המפרצים של הPCI מאחורה (ברזלים כאלה שאפשר להוציא), או שתוציא ברזל כזה, תעשה בו חור לכבלים, ותעביר אותם דרכו.

פורסם
  • מחבר

Jig זה סבבה, רק תוודא שיש לך מסורית לברזל, אחרת זה יכול לעקם לך את הכל...

בקשר לכבלים, תוציא אותם דרך אחד המפרצים של הPCI מאחורה (ברזלים כאלה שאפשר להוציא), או שתוציא ברזל כזה, תעשה בו חור לכבלים, ותעביר אותם דרכו.

אחי אני אף פעם לא קדחתי, השתמשתי בג'קסון או דרמל אני סה"כ ילד שמלאו לו 14 שנה ביום שבת כך שאני דיי מפחד להשתמש בכל הדברים האלה.

בקשר לכבלים, אני חשבתי על זה כבר אבל אין דרך אחרת? אם הusb יש לי כבר רעיון, פשוט להוציא כניסת usb אחת מהכרטיס ולחבר השאלה היא אייך לחבר את כבר המדפסת?

פורסם

דבר ראשון מזל טוב! :biggringift:

אולי דוד שלך יעשה לך את החיתוך? זה לא משהו שלוקח יותר מכמה דקות, ואתה יכול לשייף לבד (פצירה ונייר שיוף)...

בקשר ל-LPT, אני ינסה לחשוב על משהו.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון מזל טוב! :biggringift:

אולי דוד שלך יעשה לך את החיתוך? זה לא משהו שלוקח יותר מכמה דקות, ואתה יכול לשייף לבד (פצירה ונייר שיוף)...

בקשר ל-LPT, אני ינסה לחשוב על משהו.

תודה:)

האמת היא שלא ממש נעים לי לבקש מדוד שלי שיחתוך לי..

הוא הציעה לי משהו אחר, לקחת מקדחה ולקדוח חורים לפי הצורה שאני רוצה ולאחר מכן לחתוך עם מסורית.

פורסם

אתה יכול, אבל זה לוקח הרבה זמן. ואז גם צריך הרבה מאוד שיוף, שכדי לעשות אותו עם כלים חשמליים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול, אבל זה לוקח הרבה זמן. ואז גם צריך הרבה מאוד שיוף, שכדי לעשות אותו עם כלים חשמליים.

טוב אחי ניראה מה אני בסוף יעשה (גם ככה אני בקרוב קונה מארז ג'נרי בכדי להתעלל בו קצת ;D (גם קטודות, לדים, מאווררים וכו')

פורסם

מארזים ג'נרים זה טוב! ;D

ותביא תמונות כשתסיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים