פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלום.יש לי נייד של emachine מארה"ב.כמה זמן אחרי שקניתי אותו (יש לי אותו בערך שנתיים וחצי) הוא נכבה לי כל הזמן,במסגרת האחריות פניתי לחברה והם החליפו לי לוח אם.לאחר זמן די רב שהמחשב סחב,הוא התחיל להכבות שוב.כבר לא הייתה לי אחריות ומעבדת מחשבים כלשהיא החליפה לי את הHDD.כעת,הוא נכבה שוב אחרי כמה דקות-חצי שעה של שימוש.אני רוצה לציין שזה קורה גם בחיבור ישיר לחשמל וגם בשימוש הסוללה ז"ל.נ.בשמתי לב שהאיורר המרכזי של המחשב נמצא בתחתית המארז,והרגלים לא גבוהות.אולי זאת הסיבה שהמחשב נכבה?כי על הריצפה הוא מחזיק מעמד ועל השולחן הוא נכבה.מה אפשר לעשות?תודה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים יש בזה משהוכי אם אתה שם את הנייד נגיד על הרגליים או כמו שאתה אומר על שלוחן זה חונק את יציאה האווירתנסה לשים את המחשב על רגליות קצת יותר גבוהות למשך זמן מסוימםלראות מה קורה לו
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר חבר של אחותי לקח את המחשב למעבדה והם אמרו לו שהמאוררים מלאים ג'יפה וסתומים לכן אין איוררהם רצו 250 שקל לנקות...עוד מעט הוא יביא את זה לפה ננקה לו,אני לא חושב שזה יותר מסובך מניקוי מארז שולחני
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אתה הולך לפתוח לבד ?לא הייתי ממליץברגע שאתה פותח את הנייד אתה מאבד את האחריות בצורה אוטומטיתגם תוודא שאתה יכול להרכיב אותו חזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.