פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אני סוגר את הפרוסס אבל הוא כל הזמן חוזרוהוא גורם למחשב לעבוד בcpu Usage 100%אפשר למחוק אותו?, למה זה קורה?תודה,HaimTS
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אל תגע בו אם אתה רוצה שהמערכת שלך תעבוד טוב זהוא קובץ מערכת ואסור למחוקו!!!
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים לי לא רץ שוב דבר שכזה, XP+ SP1...ניסית לעשות MSCONFIG ולראות מה עולה לך עם המחשב?
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אל תגע בו אם אתה רוצה שהמערכת שלך תעבוד טוב זהוא קובץ מערכת ואסור למחוקו!!! הוא קובץ מערכת אבל לא הכי חשוב בעולם... Cidaemon.exe הוא ה-Process של ה-Indexing service, שזו דרך של Windows NT לדורותיו לשמור אינדקסים ומפות של הכוננים כדי לאפשר חיפושים מהירים עליהם. לא רצוי למחוק אותו, במיוחד כי אתה יכול לגרום לו לא לעבוד בצורה נורמאלית... לך ל-start, בחר ב-search. לחץ למטה על Change Preferences, ובחר ב-Without indexing service. שם אתה יכול לבחור ב- No, do not enable indexing service, ולהפטר מהמטרד הזה. חיפושים יקחו לך קצת יותר זמן, אבל אם הפרוסס הזה טוחן לך את המעבד (והוא טוב בזה ואתה לא היחיד שזה קורה לו...), זו הקרבה שאני מניח שתהיה מוכן להקריב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.