עבור לתוכן

Striker Vs, Commando, האם ההבדל מצדיק את המחיר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו את הביקורת הזאת:

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4528&s=10

שעושה השוואה בין הstriker לp5n32-e sli (ובין השאר גם לcommando), בסטוק כימעט ואין הבדלים ביניהם.

"Most of the downgrades from the Striker Extreme to the P5N32-E SLi are those of the bling-bling and convenience category, ones which one can easily live without. As for the removal of several electrical components, we believe that overclocking performance should not be affected much except in extreme overclocking scenarios. While we will have to look at the performance of the P5N32-E before making conclusions, so far nothing extremely important seems to have been thrown out."

הp5n32-e sli הוא אוברקלוקר טוב כמו בcommando? כל הביקורות שקראתי עד עכשיו שיבחו את הcommando ולא את הp5n32-e sli.

פשוט עד עכשיו הייתי נעול על הcommando, ועכשיו אני קצת מבולבל בהחלטה שלי.

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור, שהרי הניסיון שלך עם הלוחות המדוברים כה גדול, לא?

איני מתכוון לפצוח במלחמת התנצחויות עמך. את שלי אמרתי, וכל המעוניין מסוגל לראות את האמת בביקורת הכוללת בדיקות מעשיות רבות, ולא סתם הבלי הבלים של איזה יוזר מפוקפק.

אם יהיו כאן שאלות נוספות רלוונטיות אשמח לענות.

[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 22:25:25

הp5n32-e sli הוא אוברקלוקר טוב כמו בcommando? כל הביקורות שקראתי עד עכשיו שיבחו את הcommando ולא את הp5n32-e sli.

פשוט עד עכשיו הייתי נעול על הcommando, ועכשיו אני קצת מבולבל בהחלטה שלי.

לגבי אוברקלוקיות - שני הלוחות מצויינים לכפולי ליבה ואמורים להוות פתרון יעיל באותה מידה למעבד עם מכפלה גבוהה מ-7. יש לציין, של-Striker מספר חסרונות שבאים לידי ביטוי במעבדים מרובעי ליבה בעיקר, אך אלה יכולים גם במקרים מסויימים להוות מכשול למעבדים כפולי ליבה(לא סביר ברוב המקרים, אך בהחלט אפשרי).

פורסם

אם לא מתוכנן SLI הייתי הולך על הקומנדו.

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש בפורום, ושמתי לב שעוד כמה מעדיפים את הcommando על הp5n32-e sli אם לא מתוכנן Oc.

אפשר לדעת למה?

פורסם

לאיזה מטרה הלוח ? , OC או SLI ? , בכל מקרה לשניהם יש אופציות זולות יותר

מה שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף זה המסך , זה הדבר שאתה רואה מול העיניים כל

הזמן וזה החלק הכי מוחשי במחשב

פורסם
  • מחבר

מטרת הלוח הוא לoc וgaming... בגלל שאין לי צורך בSLI אני החלטתי לבסוף לקחת את הcommando.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

הגיוני , בסופו של דבר אפשר בקלות בעזרת OC לחפות על ההבדלים בין הלוחות ב-gaming

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים