עבור לתוכן

Striker Vs, Commando, האם ההבדל מצדיק את המחיר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando.

אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק.

עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים?

מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600)

תודה מראש

Install

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך..לפי הביקורות והתוצאות שראית..שווה לך להוציא 700 ש"ח נוספים?

עד כמה שזכור לי מהביקורות הקומנדו היה עדיף ל-OC

פורסם

אני ראיתי גם איפשהו שהstriker עדיף במשחקיות שלו....

אני לא זוכר בדיוק איפה.. תריץ חיפוש.

מצדיק מחיר?

רק אם יש לך את הכסף הזה מיותר, אז כן.

פורסם
  • מחבר

זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך..לפי הביקורות והתוצאות שראית..שווה לך להוציא 700 ש"ח נוספים?

עד כמה שזכור לי מהביקורות הקומנדו היה עדיף ל-OC

ה700 ש"ח האלו זה כסף שמאוד חשוב לי (הוא מיועד ל2007wfp) אבל אם מבחינת משחק יש הבדלים כ"כ רציניים אז אולי שווה להשקיע יותר בלוח אם..

עוד שאלה קטנה, האם כל הפיצ'רים המוצעים ה680i באמת שווים משהו? האם באמת מרגישים את ההבדל איתם?

בביקורת אמרו שה680i הפסיד בoc לQuadCore אבל בDualCore הוא אוברקלוקר מצויין (אם אני זוכר נכון.)

פורסם

לצערי לא יכולתי לקרוא את הביקורות עד הסוף..

אבל אני בספק אם הקומנדו יאכזב אותך ביכולות OC בכפולי ליבה.

אני אומר זאת מתוך הגיון בלבד - נראה לי שההבדלים בין הלוחות בכל הנוגע לביצועים במשחקים זניחים יחסית וממש לא מצדיקים 700 ש"ח.

פורסם

אם הברירה היא להשקיע בלוח אם או להשקיע במסך

התשובה הברורה היא להשקיע במסך

חוץ מזה, יש מספיק לוחות טובים (וזולים) שמאפשרים אוברקלוק הרבה מעבר למה שה6600 מסוגל על אויר

למשל הP5N-E המצויין של אסוס

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894&p=1

פורסם
  • מחבר

בעניין הoc אני לא מפחד, קראתי המון ביקורות וראיתי תוצאות שהושגו בעזרת הcommando. ואני יודע שהוא אוברקלוקר מעולה.

מה שבאמת מפחיד הוא ההפרשים במשחקים.

ציטוט מתוך הביקורות (ע"מ 19)

"מתוך מבחני הביצועים שהרצנו מצטיירת תמונה שאינה משתמעת לשני פנים. גם אם נתבונן בביקורות העבר, קשה להעיד על מקרה דומה שבו התוצאות היו חד משמעיות בצורה כה נהירה. כמעט בכל המבחנים ובצורה משכנעת למדי, ה-Striker מנצח ואף מביס את לוח ה-Commando.

לתחום הגיימינג הוקדשו שלושה מבחני ביצועים שהופעלו בהגדרות שונות, ורק באחד מתוכם הצליח ה-Commando 'לעמוד בקצב'. הוכנו תדהמה כאשר גילינו את ההבדלים האסטרונומיים בביצועים בשני המשחקים האחרים, שנתגלו בפרט כאשר השתמשנו בפילטרים (8x/4x). בעוד שה-Striker מגלה יכולות דומות גם עם השימוש בפילטרים התובעניים, ה-Commando מאבד עד עשרות אחוזים מרמת הביצועים בהשוואה למצב הרגיל"

פורסם

תקרא את הביקורת שאני צירפתי

הP5N-E לא נופל מהSTRIKER בביצועים

והוא אוברקלוקר פנומנלי

פורסם

כמו שעמרי אמר,אם זה 700 ש"ח פנווים אולי כדאי להשקיע אותם...

אם זה 700 ש"ח שבאים על חשבון מסך איכותי - תשקיע במסך

פורסם

לא הייתי הולך על אף אחד מהלוחות האלה.. המחיר שלהם ממש גבוה..

שורה תחתונה, מה שבאמת ייקבע את הביצועים של המחשב שלך במשחקים יהיה - (לפי סדר חשיבות)

1)כרטיס מסך

2)מעבד

3)נפח זכרון

4)לוח

5)רכיבים אחרים פחות משמעותיים

פורסם
  • מחבר

אתה צודק חלקית, שחכת את הOC שכאן ללוח יש חלק חשוב.

פורסם

עם מסך כמו שלך אני לא רואה אותך עושה SLI

אז קח את הקומנדו ההבדלים בינהם במשחקים הם ממש לא גדולים אין לי מושג איך הם קבעו שזה עשרות אחוזים בפועל זה עולי 2-3 FPS.

ובOC הקומנדו הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

המסך עוד לא שלי, אבל אני מקווה שבקרוב הוא יהיה.

והחלטתי ללכת על הCommando הבנתי שהstriker לא שווה את ה700 הנוספים.

פורסם

שלום לכולם.

בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando.

אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק.

עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים?

מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600)

תודה מראש

Install

תודה על המחמאה קודם כל. לא הייתי בנמצא כדי להגיב עד עכשיו. אני מבין שתגובתי אינה רלוונטית מדי בשבילך, אך אגיב בכל זאת למענך ולמען אחרים.

באופן יחסי ההבדל בביצועים במשחקים בין שני הלוחות הוא גדול ביותר ואף מפתיע. עם זאת, אין ספק שללוח עקב אכילס בולט והוא המחיר.

לגבי אוברקלוקיות - שני הלוחות מצויינים לכפולי ליבה ואמורים להוות פתרון יעיל באותה מידה למעבד עם מכפלה גבוהה מ-7. יש לציין, של-Striker מספר חסרונות שבאים לידי ביטוי במעבדים מרובעי ליבה בעיקר, אך אלה יכולים גם במקרים מסויימים להוות מכשול למעבדים כפולי ליבה(לא סביר ברוב המקרים, אך בהחלט אפשרי).

עם מסך כמו שלך אני לא רואה אותך עושה SLI

אז קח את הקומנדו ההבדלים בינהם במשחקים הם ממש לא גדולים אין לי מושג איך הם קבעו שזה עשרות אחוזים בפועל זה עולי 2-3 FPS.

ובOC הקומנדו הרבה יותר טוב.

אתה מוזמן לבדוק זאת בעצמך. אני מבטיח לך שתגיע לאותן תוצאות שהיו ברורות מעל לכל צל של ספק.

ואולי כותבים בא'.

פורסם

:lol: :lol:

אני יודע לכתוב אולי יצא ע' במקום א'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים