פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלום לכולם.בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando.אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק.עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים?מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראשInstall
פורסם 2007 באפריל 918 שנים זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך..לפי הביקורות והתוצאות שראית..שווה לך להוציא 700 ש"ח נוספים?עד כמה שזכור לי מהביקורות הקומנדו היה עדיף ל-OC
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אני ראיתי גם איפשהו שהstriker עדיף במשחקיות שלו....אני לא זוכר בדיוק איפה.. תריץ חיפוש.מצדיק מחיר?רק אם יש לך את הכסף הזה מיותר, אז כן.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר זה שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך..לפי הביקורות והתוצאות שראית..שווה לך להוציא 700 ש"ח נוספים?עד כמה שזכור לי מהביקורות הקומנדו היה עדיף ל-OCה700 ש"ח האלו זה כסף שמאוד חשוב לי (הוא מיועד ל2007wfp) אבל אם מבחינת משחק יש הבדלים כ"כ רציניים אז אולי שווה להשקיע יותר בלוח אם..עוד שאלה קטנה, האם כל הפיצ'רים המוצעים ה680i באמת שווים משהו? האם באמת מרגישים את ההבדל איתם?בביקורת אמרו שה680i הפסיד בoc לQuadCore אבל בDualCore הוא אוברקלוקר מצויין (אם אני זוכר נכון.)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לצערי לא יכולתי לקרוא את הביקורות עד הסוף..אבל אני בספק אם הקומנדו יאכזב אותך ביכולות OC בכפולי ליבה.אני אומר זאת מתוך הגיון בלבד - נראה לי שההבדלים בין הלוחות בכל הנוגע לביצועים במשחקים זניחים יחסית וממש לא מצדיקים 700 ש"ח.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם הברירה היא להשקיע בלוח אם או להשקיע במסךהתשובה הברורה היא להשקיע במסךחוץ מזה, יש מספיק לוחות טובים (וזולים) שמאפשרים אוברקלוק הרבה מעבר למה שה6600 מסוגל על אוירלמשל הP5N-E המצויין של אסוסhttp://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894&p=1
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר בעניין הoc אני לא מפחד, קראתי המון ביקורות וראיתי תוצאות שהושגו בעזרת הcommando. ואני יודע שהוא אוברקלוקר מעולה.מה שבאמת מפחיד הוא ההפרשים במשחקים.ציטוט מתוך הביקורות (ע"מ 19)"מתוך מבחני הביצועים שהרצנו מצטיירת תמונה שאינה משתמעת לשני פנים. גם אם נתבונן בביקורות העבר, קשה להעיד על מקרה דומה שבו התוצאות היו חד משמעיות בצורה כה נהירה. כמעט בכל המבחנים ובצורה משכנעת למדי, ה-Striker מנצח ואף מביס את לוח ה-Commando.לתחום הגיימינג הוקדשו שלושה מבחני ביצועים שהופעלו בהגדרות שונות, ורק באחד מתוכם הצליח ה-Commando 'לעמוד בקצב'. הוכנו תדהמה כאשר גילינו את ההבדלים האסטרונומיים בביצועים בשני המשחקים האחרים, שנתגלו בפרט כאשר השתמשנו בפילטרים (8x/4x). בעוד שה-Striker מגלה יכולות דומות גם עם השימוש בפילטרים התובעניים, ה-Commando מאבד עד עשרות אחוזים מרמת הביצועים בהשוואה למצב הרגיל"
פורסם 2007 באפריל 918 שנים תקרא את הביקורת שאני צירפתיהP5N-E לא נופל מהSTRIKER בביצועיםוהוא אוברקלוקר פנומנלי
פורסם 2007 באפריל 918 שנים כמו שעמרי אמר,אם זה 700 ש"ח פנווים אולי כדאי להשקיע אותם...אם זה 700 ש"ח שבאים על חשבון מסך איכותי - תשקיע במסך
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לא הייתי הולך על אף אחד מהלוחות האלה.. המחיר שלהם ממש גבוה..שורה תחתונה, מה שבאמת ייקבע את הביצועים של המחשב שלך במשחקים יהיה - (לפי סדר חשיבות)1)כרטיס מסך2)מעבד3)נפח זכרון4)לוח5)רכיבים אחרים פחות משמעותיים
פורסם 2007 באפריל 918 שנים עם מסך כמו שלך אני לא רואה אותך עושה SLIאז קח את הקומנדו ההבדלים בינהם במשחקים הם ממש לא גדולים אין לי מושג איך הם קבעו שזה עשרות אחוזים בפועל זה עולי 2-3 FPS.ובOC הקומנדו הרבה יותר טוב.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר המסך עוד לא שלי, אבל אני מקווה שבקרוב הוא יהיה.והחלטתי ללכת על הCommando הבנתי שהstriker לא שווה את ה700 הנוספים.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלום לכולם.בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando.אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק.עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים?מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראשInstallתודה על המחמאה קודם כל. לא הייתי בנמצא כדי להגיב עד עכשיו. אני מבין שתגובתי אינה רלוונטית מדי בשבילך, אך אגיב בכל זאת למענך ולמען אחרים.באופן יחסי ההבדל בביצועים במשחקים בין שני הלוחות הוא גדול ביותר ואף מפתיע. עם זאת, אין ספק שללוח עקב אכילס בולט והוא המחיר. לגבי אוברקלוקיות - שני הלוחות מצויינים לכפולי ליבה ואמורים להוות פתרון יעיל באותה מידה למעבד עם מכפלה גבוהה מ-7. יש לציין, של-Striker מספר חסרונות שבאים לידי ביטוי במעבדים מרובעי ליבה בעיקר, אך אלה יכולים גם במקרים מסויימים להוות מכשול למעבדים כפולי ליבה(לא סביר ברוב המקרים, אך בהחלט אפשרי).עם מסך כמו שלך אני לא רואה אותך עושה SLIאז קח את הקומנדו ההבדלים בינהם במשחקים הם ממש לא גדולים אין לי מושג איך הם קבעו שזה עשרות אחוזים בפועל זה עולי 2-3 FPS.ובOC הקומנדו הרבה יותר טוב.אתה מוזמן לבדוק זאת בעצמך. אני מבטיח לך שתגיע לאותן תוצאות שהיו ברורות מעל לכל צל של ספק.ואולי כותבים בא'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.