פורסם 2003 בינואר 1422 שנים איזה מאוורר יקרר לי את המעבד טוב יותר SMART FAN 2 "COOL MOD" או דלתה 80 מ"מ שמקבלים עם ההיט סינק של טרמל רייט?איזה יותר שקט?
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים הדלתא יקרר לך את המעבד בצורה הטובה ביותר, אבל הוא רועש מאוד. הטרמלטייק יותר שקט, ומספיק בהחלט.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים הדלתא רועעעעש... תתרחק ממנו אלא אם אתה חרש.אני ממליץ על ה smartfan2 שנותן איזון לא רע בין קירור לרעש.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים גם הSMARTFAN2 על המהירות הגבוהה מאוד רועש.אם אתה משתמש בסינק דוגמת הSK7 או הAX7 אז מאורר כמו האנרמקס שנותן 39CFM ב32DB יהיה פתרון שקט ומעולה.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אז ככההדלתא קצת יותר חזק80CFM לעומת 75ההבדל הזה ממש קטן ואני ממש ממליץ לך לקחת את ה smart fan 2הsmart fan 2 גם יותר קטן שזה יתרון וגם יש לו אפשרות שליטה על מהירות סיבובשניהם עושים ממש הרבה רעש (ממש בלתי ניסבל) במהירות הכי גובהה ובדלתא אין הרבה מה לעשות בנידון... בסמארט פאן אתה יכול להנמיך אותו ולישון בשקטממליץ בחום על הsmart fan 2
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים אם אתה מתכנן להוסיף באיזשהו שלב פאןבאס אז אתה יכול לקחת איזה מהם שבא לך. אם לא אז אני ממליץ על הSM2. שקט מתי שצריך וביצועים מתי שצריך...
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים את הדלתא 80 MM שיש לי שמרתי רק לניסויים שונים שאני עושה בקשר לאוברקלוקינג, ממש לא יותר מזה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.