פורסם 2007 באפריל 918 שנים אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר הורדתי את הספיד פאן אבל איך אני מגדיר אותו כאילו הוא מראה לי את הטמ"פ רק של המעבד אני חושב (CORE1,2) איך אני מגדיר אותו שהוא יראה לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים במחשב :s05:
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר מישהו מוכן לעזור לי להגדיר את התוכנה speed fan? כדי שהיא תראה לי את הטמ"פ של כל הרכיבים ולא ק של המעבד.. http://img403.imageshack.us/my.php?image=speedfanly3.jpg זה מה שהוא מראה לי כרגע ראיתי אבל שאפשר להציג עוד דברים ואין לי מושג איך
פורסם 2007 באפריל 918 שנים תשתמש בEVEREST.. הכי פשוט.הנה השלבים כדי למצוא את הטמפ':1. כנס לאוורסט2. כנס ללשונית Computer3. כנס לSensor4. חכה שהטמפ' יעלו5. תסתכל על GPU - זו הטמפ' של הכרטיס מסך6. תסתכל על CPU - טמפ' של מעבדתהנה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר תודה על העזרה הצלחתי להפעיל הטמ"פ של הכרטיס מסך עומדת על 50 מעלות (לא יודע עם זה טוב או לא המעבד עומד על 36 +-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.