עבור לתוכן

4 ג'יגה זיכרון, מוגזם?

Featured Replies

פורסם

אי אפשר להרגיש הבדל בין 2 ג'יגה זיכרון ל 4 ג'יגה זיכרון

אי אפשר לנצל כאלה כמויות של זיכרון... אולי בעתיד כן

לי יש בבית 4GB ובמשרד 2GB ואפשר להרגיש בהבדל.

במיוחד שיש VS2005 + SQL SERVER חמש+ אוטלוק + 4 מסמכי וורד + 7IE + 5 טרמינל סרבר + מסנג'ר - במצב כזה אתה מרגיש שאתה צריך עוד זיכרון.

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אי אפשר להרגיש הבדל בין 2 ג'יגה זיכרון ל 4 ג'יגה זיכרון

אי אפשר לנצל כאלה כמויות של זיכרון... אולי בעתיד כן

מרגישים הבדל

פורסם

ובשביל תוכנות כמו AutoCad 2007 לארכיטקטים האם 4GB יספיקו ? לא נראה לי...

האם ניתן בלוחות הנוכחיים לשים 16GB ?

פורסם

בחלקם כן , לסביבת 64BIT

פורסם

אני יודע שאפשרי 8 גיגה, וגם לא צריך לרוץ, ולפני שאתה מרבע (4^2=16), תנסה להכפיל (4X2=8) ותבדוק אם זה מספיק.

פורסם

העניין הוא שכאשר הזיכרון הנפוץ בשוק היה 128MB, בצבא השתמשנו בתוכנת AutoCad למהנדסי מכונות

באופן שהמחשב היה 800 ומשהו MB פנימי !! שזה היה ה-מ-ו-ן בקנה מידה של אז !

עכשיו... התוכנה עם הגירסא לארכיטקטים יותר כבדה ולכן בגירסא הנוכחית לעבודה בסביבת VISTA, אני מניח

שבשביל ה-5 שנים הקרובות 16GB יהיו מעולים.. אבל השאלה אם בארה"ב אני יכול למצוא כאלו ?

פורסם

ברור שבארה"ב אתה יכול למצוא כאלו, אתה יודע...יבשת שלמה, אני בטוח שאיפשהו ביבשת אמריקה (טוב, חצי יבשת...) יש חנות שמוכרת סטיקים של זיכרון...

פורסם

ברור שבארה"ב אתה יכול למצוא כאלו, אתה יודע...יבשת שלמה, אני בטוח שאיפשהו ביבשת אמריקה (טוב, חצי יבשת...) יש חנות שמוכרת סטיקים של זיכרון...

התכוונתי ללוח אם שיתמוך ב-16GB... :smile1:

פורסם

4GB מוגזם עבור כל אחד שאינו עוסק בדברים שקשורים ליצירת גרפיקה.

פורסם

בעוד שנתיים מהיום 4GB יהיה בסיסי כמו שקניתי מחשב עם 1GB אמרו לי שאני בונה אטומים

פורסם

בעוד שנתיים מהיום 4GB יהיה בסיסי כמו שקניתי מחשב עם 1GB אמרו לי שאני בונה אטומים

אני לא חושב שמישהו היה יכול לנסח את הנושא הזה במשפט מסכם טוב מזה :yelclap:

פורסם

16GB אפשרי טכנית רק במערכות מרובות מעבדים

פורסם

16GB אפשרי טכנית רק במערכות מרובות מעבדים

אשמח באם תסביר עצמך יותר, האם אין לוחות שיתמכו לי עם SINGLE ? ומהו לוח מרובה מעבדים

ואם זה שרשור לוחות כיצד זה נעשה ואיך ניתן על מחשב בודד לבצע זאת בצורה אסטטית ?

תודה !

פורסם

לוחות עם מעבד בודד תומכים היום עד 8GB, מה גם שיש סטיקים של זיכרון עד 2GB (לא מדובר על FB-DIMM או יצורים יקרים אחרים)

לגבי שרשור לוחות זה אפשרי רק במערכות מרובות מעבדים (למשל אופטרון בין 4 ל-8 מעבדים) כשלכל מעבד יש אפשרות לפנות ל-8GB זיכרון עד כמה שזכור לי

בכל מקרה אני ממש לא חושב שאתה תנצל את ההשקעה הזאת (מעבדים למערכות כפולות או מרובות מעבדים, לוחות אם מתאימים, זיכרונות מתאימים)

פורסם

ואם אני אתפשר על 8GB, אני אמצא מענה מתאים בלוחות אם איכותיים תומכי קירור מים מובנה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים