עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו.

עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק.

רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix?

תודה.

פורסם

יכולב להיות שיש לך פיקסלים שרופים במסך בדרך כלל זה מראה נקודות באיזשהו צבע לבן ירוק אדום כחול שחור יכול להיות איזה מסך זה חדש או ישן

פורסם
  • מחבר

ישן מספיק, אבל אני חושב שזה לא קשור, כיוון שכאשר אני מוריד את מהירות הכרטיס, אני מקבל פחות בעיות ובכלאופן - בכלפעם זה במקום אחר.

פורסם

בעניין הפיקסלים השרופים

יש תוכנה קטנה אני חושב שקוראים לה DEADPIX ם משהו כזה (תחפש בגוגל DEAD PIXEL TEST)

היא מציגה כל פעם תמונה בצע אחר על כל השטח של המסך

ואז אם יש פיקסל שרוף ממש קל לגלות אותו

בקשר לבעיה

זה בהחלט נשמע כמו ארטיפקים

תנסה לשים קירור אקטיבי נוסף על הכרטיס

תשחק באותו משחק רק שהפעם תכוון על המכרטיס מאוור שולחן קטן עם המארז פתוח

כדי לראות מה קורה

פורסם
  • מחבר

ה 6600GT עובד על 500/1000. הורדתי את מהירות הליבה ל 200 ובאמת ראיתי שיש פחות ארטיפקטים (דרך ATITool). בנוסף, הוספתי מאוורר 12 ס"מ מכוון ישירות, שגם בלעדיו הכרטיס היה על 40 מעלות ומטה.

לגבי שימוש רגיל - למשל ב Enemy Territory לא שמתי לב שיש בעיות, אם כי אני יודע שיש. אני בעיקר שם לב כאשר יש מסך שחור כלשהו, אז אני רואה אותם. הם תמיד רק ירוקים, ומופיעים כל פעם במקום אחר.

אני לא שם לב לשום דבר כאשר המחשב עולה, אפילו שהמסך שחור לגמרי.

חשבתי שאולי זה עניין של דרייברים, אבל אני משתמש באותה גרסא כאשר זה עדיין היה תקין (או תקין יותר, לפחות).

בדקתי על מחשב אחר, חדש וטוב שמריץ דברים כמו שצריך, וגם שם הופיעה אותה הבעיה בדיוק.

בכלאופן, בינתיים הוא מחזיק ועושה את זה טוב. אני רק מקווה שזה לא גומר אותו יותר.

עוד חצי שנה או שנה אקנה איזה 9800GTX2 עם תמיכה ב DX12 יד שניה ב400 שקלים או משהו (-

פורסם

ה 6600GT עובד על 500/1000. הורדתי את מהירות הליבה ל 200 ובאמת ראיתי שיש פחות ארטיפקטים (דרך ATITool). בנוסף, הוספתי מאוורר 12 ס"מ מכוון ישירות, שגם בלעדיו הכרטיס היה על 40 מעלות ומטה.

לגבי שימוש רגיל - למשל ב Enemy Territory לא שמתי לב שיש בעיות, אם כי אני יודע שיש. אני בעיקר שם לב כאשר יש מסך שחור כלשהו, אז אני רואה אותם. הם תמיד רק ירוקים, ומופיעים כל פעם במקום אחר.

אני לא שם לב לשום דבר כאשר המחשב עולה, אפילו שהמסך שחור לגמרי.

חשבתי שאולי זה עניין של דרייברים, אבל אני משתמש באותה גרסא כאשר זה עדיין היה תקין (או תקין יותר, לפחות).

בדקתי על מחשב אחר, חדש וטוב שמריץ דברים כמו שצריך, וגם שם הופיעה אותה הבעיה בדיוק.

בכלאופן, בינתיים הוא מחזיק ועושה את זה טוב. אני רק מקווה שזה לא גומר אותו יותר.

עוד חצי שנה או שנה אקנה איזה 9800GTX2 עם תמיכה ב DX12 יד שניה ב400 שקלים או משהו (-

עזוב למה??

תחכה כבר ל13800GTXXX עם תמיכה בDX23 יהיה לו 15GB GDDR9 יותר שווה

שאתה שם את הכרטיס הבעיתי במחשב אחר גם יש נקודות ירוקות?

אם כן אז תנסה בכל זאת לממש אחריות

אם אי אפשר אז תנסה לסחוב עד קנית כרטיס חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים