עבור לתוכן

לוחות ASUS למשחקים ?

Featured Replies

פורסם

קראתי את המאמר הבא לגביי לוחות גיימרים של ASUS וטעיתי:

http://hwzone.co.il/reviews/strikercommando/

- האם שווה לקנות אותם בהשוואה ללוחות מקבילים בצ'יפסט ?

- אם כן, אילו לוחות עונים על אותם סטנדרטים ?

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך אז כן.

ואם יש לך צורך בהם כמובן

פורסם

לוח אם בכלל לא קשור לביצועים במשחקים אני לא מבין את הביקורת הזאת בכלל... שיהיה

בכל מקרה רק אם אתה רוצה להשתמש ב SLI אתה צריך את הלוחות האלה

לוחות ממש מיותרים

פורסם

לוחות ממש מיותרים

מסכים. לוח אם אכן משפיע מעט על ביצועים אבל לא ברמה ששווה להוציא עליו עוד מאות (לפעמים אפילו אלפייה) שקלים נוספים..

זרקו את הכסף על רכיבים חשובים יותר - כמו כרטיס מסך טוב , מעבד ונפח הזכרון..

פורסם

לוחות ממש מיותרים

הקומנדו לא תומך בSLI.

רק הסטריקר.

מיותרים?? תלוי איזה סוג של משתמש אתה אלו לוחות לחבר'ה הכבדים יותר שעושים OC.

וכן לוח אם כן קשור לביצועים במשחקים אומנם במידה מועטה יותר מאשר כרטיס מסך או מעבד אבל גם לו יש משקל (פשוט תסתכל בגרפים ותיוכח שיש הבדלים בביצועים).

ואל תתדאגו מי שקונה אותם לא מתפשר על שאר החלקים :lol:

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על ה-Striker דרך אגב... ונכון, מי שקונה כזה דבר כנראה שלא יתפשר על השאר:

- Core 2 Duo E6400

- Asus EN8800 320MB GTS

- GeIL PC26400 800Mhz 2GB (2x1Gb)

אני מתלבט לגביי המארז והקירור למעבד אבל כל זה יוצא לי קצת יותר מ-4000 ש"ח ב- www.newegg.com

לגביי הלוח:

תמיד אנשים אומרים שביצועים מהלוח הם זניחים ועדיף להשקיע בדברים אחרים, אבל מי שמבין איך מחשב בנוי יודע שהלוח הוא מה שמרכז את כל שאר הרכיבים לעבודה משותפת. בנוסף לכל זה, הלוח הספציפי הזה זוכה בהרבה השוואות ללוחות אחרים באותה רמה, וכמו כן למי שיצא לו להסתכל באתר של www.futuremark.com בזמן האחרון, אז הצ'יפסט הזה מפציץ בתוצאות של 3Dmark06.

בנוסף לכל זה: הלוח גם יפה, גם בעל אפשרות קירור טובה, בא עם תוספות שימושיות ותוכנות Bundle איכותיות...נראה לי שזה יוקרתי ביותר.

פורסם

לך לפורום מארזים אם לא עשית את זה עדיין ותתן תקציב. יש לך המון אפשרויות טובות בגלל שאתה מזמין מNewegg.

פורסם

מסכים. לוח אם אכן משפיע מעט על ביצועים אבל לא ברמה ששווה להוציא עליו עוד מאות (לפעמים אפילו אלפייה) שקלים נוספים..

זרקו את הכסף על רכיבים חשובים יותר - כמו כרטיס מסך טוב , מעבד ונפח הזכרון..

לא מסכים. כל אחד בתורו תורם למערך חזק ויציב.

מסכים שלא צריך להוציא אלפי שקלים על לוח.

פורסם

זה תלוי,אם תשים E6X00 על צ'יפסט 945,ברור שיהיה הבדל מלוח עם צ'יפסט 965,אבל אני לא חושב שההבדל עד כדי כך גדול(אני מדבר על צ'יפסט 965 ומעלה)שצריך להוסיף מאות שקלים על עוד כמה FPSים.

פורסם

לא מסכים. כל אחד בתורו תורם למערך חזק ויציב.

מסכים שלא צריך להוציא אלפי שקלים על לוח.

זה וויכוח דיי מיותר. מי שיש לו לשים 2000 שקל על לוח יש לו גם 6000 לשים על QX6700 ושאר הרכיבים היקרים (בהגזמה כמובן).

מי שיש לו תקציב של 6K ושם 2K מתוכו על לוח אז זה דבלי (אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).

פורסם

^ אור, תראה את זה שוב:

החלטתי ללכת על ה-Striker דרך אגב... ונכון, מי שקונה כזה דבר כנראה שלא יתפשר על השאר:

- Core 2 Duo E6400

- Asus EN8800 320MB GTS

- GeIL PC26400 800Mhz 2GB (2x1Gb)

אני מתלבט לגביי המארז והקירור למעבד אבל כל זה יוצא לי קצת יותר מ-4000 ש"ח ב- www.newegg.com

פורסם

אז חבר במקרה שלך זה מאוד מיותר לקנות את הסטריקר תקנה את האח הקטן שלו ( P5N32E-SLI) וזהו חבל על הכסף שלך.

תשקיע אותו במקומות אחרים (כמו לדוגמא בזיכרונות ומעבד, ואולי גם בכרטיס מסך אם יש לך מסך מעל 20").

פורסם

אני לא מבין מה רע ב- asus P5B-D או ב- GB DS3

למה לך את ה- Striker

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תראו קצת מאמרים ב-Tom's Hardware...

הצ'יפסט של nvidia לוקח בגדול, וה-Striker לוקח מבין הלוחות עם הצ'יפסט הזה בכל ההשוואות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים