פורסם 2007 באפריל 918 שנים ממ...לי יש מערכת קולונע ביתיתאני תמיד מחפש סרטים, שיחפרנו אותי בסראונד...אני לא יודע אם זה המקום המתאים (אני מקווה שכן) ונראה בכלל רעיון נחמדלתת המלצות לסרטים עם המון אפקטים..מקווה שתשתפו פעולה (:אני רוצה להמליץ על הסרט HERO סרט יפני, שקניתי ת'מערכת קולנוע ביתית ראיתי ת'סרט ושמעתי ונדהמתי מרמת האפקטים (:
פורסם 2007 באפריל 918 שנים גיבור הוא בהחלט סרט טוב. באותו הסגנון יש לך את מחול הפגיונות שהוא סרט מצוין גם כן.שר הטבעות תמיד מומלץ אם יש מערכת טובה, אני נהנה ממנו כל פעם מחדש למרות שראיתי אותו כבר הרבה יותר מפעם אחת.להציל את טוראי ראיין יכול להתאים גם כן, לפחות חלקים מסוימים ממנו כמו גם black hawk down אשר בימינו כבר מסתובבת לה הגרסא המורחבת שלא נראתה בקולנוע (בדיוק אותו הדבר עם גלדיאטור שהגרסא המורחבת שלו מומלצת מאוד). עוד כמה סרטים שאני לא יודע אם הם עובדים יותר מדיי על הסראונד אבל הם בטוח מומלצים לצפייה גם בגלל הסאונד הם Bad Company הותיק, ושודדי הקאריבים (שניהם). ד"א, Kill Bill יתאים לך מצוין, הפס קול שם הוא משהו מיוחד. Anatoli.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אני רוצה להמליץ על הסרט HERO סרט יפני, שקניתי ת'מערכת קולנוע ביתית ראיתי ת'סרט ושמעתי ונדהמתי מרמת האפקטים (: *סיני לא כל מי שמלוכסן עיניים הוא יפני אתה יודע :
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר *סיני לא כל מי שמלוכסן עיניים הוא יפני אתה יודע : לא ממש ראיתי את כל הסרט (: כמו שרשמתי שראיתי אותו שקניתי ת'מערכת וזה היה דיי מזמן, אבל תודה... סיני
פורסם 2007 באפריל 918 שנים שר הטבעות תמיד מומלץ אם יש מערכת טובה, אני נהנה ממנו כל פעם מחדש למרות שראיתי אותו כבר הרבה יותר מפעם אחת.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר תיקח את 300 שיצא ב DVD, כל הסרט מלא צעקות מטופשות ואפקטים.300 סרט גרוע לדעתי (:
פורסם 2007 באפריל 918 שנים Matrix דהההה....שר הטבעות, מלחמת הכוכבים, שודדי הקריביים, גלדיאטור, ממלכת גן עדן,
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הסרט "300" ראיתי אותו כבר 4 פעמים חחח .. פשוט כיף :]300 סרט מצויין!!כל סרט עם הרבה יריות יהיה מתאים בשבילך...אני זוכר שב- Matrix 1 יש Sound מצויין
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים !!!FOR GLORY!!!FOR SPARTAסתם עוד סרט, אבל מתאים בול למסך גדול ומערכת סראונד ;D
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מסכים עם אנטולי - מחול הפגיונות ובמיוחד הסצינה של "ריקוד ההד", מדהים!!! אני חושב שגם גלדיאטור שווה לסראונד - יש בו גם גרסת DTS ובשבילי זה היה אחד הסרטים הראשונים שראיתי בקולנוע הביתי...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים תיקח את 300 שיצא ב DVD, כל הסרט מלא צעקות מטופשות ואפקטים.שאחי ראה את הסרט עם מערכת יחסית פשוטה (2.5K מקסימום הכל עולה)כל הבית רעדואני ממש לא צוחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.