פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר אז מה אתה מנסה לומר לי בעצם שאין בין לבין הגוף קירור בכלל משכה תרמית?זה אסון!!!
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים משחה טרמית לא מדביקה את הגוף קירור לצ'יפ,היא רק גורמת לכך שמעבר החום בין הצ'יפ לגוף הקירור יהיה יותר מהיר ויעיל.ויש לך אל תדאג,אני עוד לא נתקלתי במצב שאין משחה...!אבל אם אתה קונה גוף קירור חדש,אתה תצתרך לקנות גם משחה,לנקות את הצ'יפ ולמרוח מחדש.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר להוציא את גוף הקירור ולסים אחד חדש זה כבר יותר מידיי בשבילי..מצטער אבל אני לא יכול זה מפחיד מידיי
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר לא היא נגמרה לפני חצי שנה.יאללה אני זז לקנות WD40 אני אחזור עוד שעה בערך
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מה יעזור לך WD40?אתה הולך לשמן את המאוורר?זה לא פתרון כזה יעילאם הוא נתקע שם מסיבה כלשהיא הוא יתקע שובזה רק פתרון זמני
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מה יעזור לך WD40?אתה הולך לשמן את המאוורר?זה לא פתרון כזה יעילאם הוא נתקע שם מסיבה כלשהיא הוא יתקע שובזה רק פתרון זמניממש לא!,אם הוא נתקע זה יכול להיות מהסיבה שהציר החליד או משהוא,וסיכוי של 90% ששימון יפתור את הבעיה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים שמן יעזור למאוורר לזוז, אבל את החלודה הוא לא יוריד, לדעתי פשוט תחליף את הקרור כולו באיזה ARCTIC COOLING ACCELRO X1, אמור להיות קרור טוב
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים שמן יעזור למאוורר לזוז, אבל את החלודה הוא לא יוריד, לדעתי פשוט תחליף את הקרור כולו באיזה ARCTIC COOLING ACCELRO X1, אמור להיות קרור טובאני לא ממש יודע אם הבעיה שלו היא חלודה,אני פשוט נתתי דוגמא למה שגם יכול לתקוע את המאוורר.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אם הבעיה היא באמת בציר של המאוורר (ולא איזה משהו שנתפס לדוגמה) אז שמן יהיה טוב רק לחלודהכי בתכלס איזה עוד בעיה בציר של המאוור יהיה אפשר לסדר ע"י שמן?ואם הציר החליד אז אי אפשר לתקן את זהשמן רק יעזור זמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.