פורסם 2007 באפריל 818 שנים שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה היא עם הטלוויזיה ? מדובר על טלוויזיה של METZ 21 אינץ שנקנתה בערך לפני שנתיים
פורסם 2007 באפריל 918 שנים בוא נתחיל מזה שב-display manager מופיעים לך גם סמל של טלויזיה וגם של מסך מחשב?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אני לא יודע מה זה display manager אבל ב display properties יש שם שני מסכים כאשר מספר שתיים אינו פעיל - ניסיון לעשותו פעיל אינו מצליח.ל - ati יש תוכנה יעודית בשם : catalyst control center. באפשרויות המתקדמות שם אני רואה ציור של טלוויזיה כחלק שאינו פעיל. לא הצלחתי לעשות enable לכך. ניסיתי כל מיני דברים כמו להוריד רזולוציה ומקצבי רענון. גם הפעלתי את האפשרות של force detection ועדיין שום דבר לא עובד....
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים תעשה לחצן ימני על הסמל של הטלויזיה - אמור להיות לך שם CLONE כלומר שהמסך והטלויזיה יציגו אותו דבר ביחדד"א איזה גרסה של ה-CCC יש לך?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר זה בדיוק העניין. לחצן ימני לא מגיב (למרות שיש אייקון שאומר ללחוץ עליו).לדעתי זו הגירסה האחרונה - הורדתי אותה מהאתר לפני שבוע:version 2007.0320.2241.3812.net runtime -version 2.0.50727.42
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים תנסה DETECT DISPLAYS תחת DISPLAY MANAGERו-FORCE TV DETECTION תחת DISPLAY OPTIONS
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אמרתי כבר - אצלי אין display manger אלא את CCCוכבר הפונקציה של force מופעלת. רעיונות נוספים ?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר בבאייסיק אני משתמש כדי להחליף בין הטלוויזיה למסך המחשב (ככה אני רואה סרטים) אבל באדוונס ניסיתי להשתמש כדי לראות את שני המסכים בו זמנית ללא הצלחה...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אז תהיה באדוונסד,ואז לך לדיספליי מנג'ר ותגיד לי אם מופיעים לך שם גם הסמך וגם הטלויזיה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר בדיספליי מנג'ר יש שני ריבועים באחד מהם יש את מסך המחשב והשני ריק.מתחת לשני המסכים רואים את מסך הטלוויזיה - אבל הוא נמצא באיזור של "דיסאייבלד" ולחצן ימני בעכבר אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" אך לצערי הלחצן הימני אינו מגיב. התוצאה זהה גם כאשר אני מנסה להפוך את המסך שמסומן בסיפרה 2 לאנאייבלד וגם כאשר אני מנסה לגרור את הטלוויזיה למסך השני או את המסך השני לטלוויזיה לא קורה שום דבר.חשבתי לעצמי אולי זו בכלל לא בעיה של התוכנה אלא של הטלוויזיה ? יש לי מאטז' 21 אינץ מלפני שנתיים בערך...מישהו יכול לעזור ?!?!!?!?1
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים לעוד מישהו בפורום הייתה בדיוק את אותה הבעיה.יש באמת מצב שאתה מנסה לחבר טלויזיה אחרת ולבדוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.