עבור לתוכן

בעיה בצפייה בטלוויזיה עם כרטיס x1950pro

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS

radeon x1950 VIVO

בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי .

פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה

כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל...

הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב....

חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) .

מישהו יכול להושיע ? :silly:

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהבעיה היא עם הטלוויזיה ? מדובר על טלוויזיה של METZ 21 אינץ שנקנתה בערך לפני שנתיים

פורסם

בוא נתחיל מזה שב-display manager מופיעים לך גם סמל של טלויזיה וגם של מסך מחשב?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה display manager אבל ב display properties יש שם שני מסכים כאשר מספר שתיים אינו פעיל - ניסיון לעשותו פעיל אינו מצליח.

ל - ati יש תוכנה יעודית בשם : catalyst control center. באפשרויות המתקדמות שם אני רואה ציור של טלוויזיה כחלק שאינו פעיל. לא הצלחתי לעשות enable לכך. ניסיתי כל מיני דברים כמו להוריד רזולוציה ומקצבי רענון. גם הפעלתי את האפשרות של force detection ועדיין שום דבר לא עובד....

פורסם

תעשה לחצן ימני על הסמל של הטלויזיה - אמור להיות לך שם CLONE כלומר שהמסך והטלויזיה יציגו אותו דבר ביחד

ד"א איזה גרסה של ה-CCC יש לך?

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין. לחצן ימני לא מגיב (למרות שיש אייקון שאומר ללחוץ עליו).

לדעתי זו הגירסה האחרונה - הורדתי אותה מהאתר לפני שבוע:

version 2007.0320.2241.3812

.net runtime -version 2.0.50727.42

פורסם

תנסה DETECT DISPLAYS תחת DISPLAY MANAGER

ו-FORCE TV DETECTION תחת DISPLAY OPTIONS

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר - אצלי אין display manger אלא את CCC

וכבר הפונקציה של force מופעלת. רעיונות נוספים ?

פורסם

אתה משתמש בתצוגת BASIC או ADVANCED ב-CCC?

פורסם
  • מחבר

בבאייסיק אני משתמש כדי להחליף בין הטלוויזיה למסך המחשב (ככה אני רואה סרטים) אבל באדוונס ניסיתי להשתמש כדי לראות את שני המסכים בו זמנית ללא הצלחה... :nixweiss:

פורסם

אז תהיה באדוונסד,

ואז לך לדיספליי מנג'ר ותגיד לי אם מופיעים לך שם גם הסמך וגם הטלויזיה

פורסם
  • מחבר

בדיספליי מנג'ר יש שני ריבועים באחד מהם יש את מסך המחשב והשני ריק.

מתחת לשני המסכים רואים את מסך הטלוויזיה - אבל הוא נמצא באיזור של "דיסאייבלד" ולחצן ימני בעכבר אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" אך לצערי הלחצן הימני אינו מגיב. התוצאה זהה גם כאשר אני מנסה להפוך את המסך שמסומן בסיפרה 2 לאנאייבלד וגם כאשר אני מנסה לגרור את הטלוויזיה למסך השני או את המסך השני לטלוויזיה לא קורה שום דבר.

חשבתי לעצמי אולי זו בכלל לא בעיה של התוכנה אלא של הטלוויזיה ? יש לי מאטז' 21 אינץ מלפני שנתיים בערך...

מישהו יכול לעזור ?!?!!?!?1

פורסם

לעוד מישהו בפורום הייתה בדיוק את אותה הבעיה.

יש באמת מצב שאתה מנסה לחבר טלויזיה אחרת ולבדוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים