פורסם 2007 באפריל 818 שנים שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים תנסה לבטל (זמנית) את הSERVICE PLUG AND PLAYואולי גם את SHELL HARDWARE DETECTION (אני די בטוח שהוא לא קשור ישירות אבל זה לא יכול להזיק)
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר זה יותר בעייתיאיך שאני מוריד את הSERVICE של PNPבריסטארט אחרי אני לא רואה בכלל התקניםולא יכול ככה להתקין את ההתקן COMגם ניסיתי רק להוריד את ה SHELLזה לא משנה בכלל כלום בקשר להתקנים שם..יש עוד רעיונות?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אם אתה מכבה את הSERVICE, מעלה את הWINDOWS ואז מפעיל אותו הוא מתקין את הדרייברים אוטומטית שוב?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר שאני מפעיל אותו עדיין אני לא יכול לראות התקנים ולא כלום..צריך ריסטארט בשביל זה כנראה :-\
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מוזר, ניסיתי את זה אצלי ואחרי שהפעלתי אותו יכולתי להתקין התקנים חדשיםוהם גם הופיעו בDEVICE MANAGER
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר איך שאני מפעיל אותו ישר הוא מוסיף לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA מחדש..אין אפשרות פשוט למחוק דרייברים מסויימים מה"אוסף" שבא עם המערכת הפעלה?נשמע לי כבר יותר פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.