עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שידרוג מבייסיק לפרמיום

Featured Replies

פורסם

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM?

אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא.

תודה רבה וחג שמח

פורסם

בהנחה שיש לי סריאל של Home Preminum אתה יכל לגשת למאפיינים של My Computer ולמטה יש לך אופציה לשנות את מפתח המוצר של מערכת ההפעלה.

אני חושב שזה יזהה את המספר החדש ותצטרך לבצע הפעלה מחדש למחשב ויהיה לך Home Premium.

עדיין לא יצא לי לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לעשות זאת מכיוון שלכל גירסה יש את הסריאל שלה..................................ולכן אתה חייב לשדרג בתמורה ל CASH MONEY. עד כמה שיצא לי לגלות החברות שעוסקות בנושא לא יודעות אם ניתן ואם ניתן אז מה המחיר. בכל אופן אחת החברות דרשה 1000 ש"ח שזה לכשלעצמו נראה לי מוזר כי המחיר של הפרמיום הוא לא עד כדי כך יקר. ואני בכלל רוצה רק לשדרג

פורסם

^^

לא מדויק, מכיוון שבויסטא כל התכונות מגיעות בדיסק אחד, אתה שם סריאל והוא פותח לך חלק מהתכונות.

אז מן הסתם אם הוא התקין ואז שמת סריאל של בייסיק, הוא ישחרר רק את התכונות הבסיסיות של הבייסיק, אבל אם תשים אח"כ את הפיצ'רים של הפרימיום/אולטימייט/ביזנס, הוא יפתח ו/או יסגור לך את התכנים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

רגע אני ממש לא מבין. אין לי סיריאל של פרמיום מכיוון שרכשתי בייסיק. אני יכול בכל זאת להפעיל את הפיצ'רים של הפרמיום ללא הסריאל של הפרמיום???

אני יכול לרכוש גירסה בסיסית בסכום נמוך ולהפעיל פונקציות של גירסאות יקרות???? הם לא חשבו על זה קודם??

תוכל להסביר לי בבקשה יותר בפורוטרוט איך אני מבצע את ה"שידרוג" הנ"ל?

פורסם

יש לך אפשרות (כמו שטובי אמר איך להשתמש בה) להכניס סריאל של גרסא יותר מתקדמת ולהנות מהפיצ'רים שלה..

פורסם
  • מחבר

כן, אכן מצאתי היכן עושים זאת וזה עולה כ 100$. אז זו כנראה התשובה לשאלה. תודה רבה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.