פורסם 2003 בינואר 1322 שנים שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ????יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את הגשרים
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים יש באתר של טום הסבר וסרטון - WWW.TOMSHARDWARE.COMתבצע חיפוש למשל OC200+ וכו'...אם אני לא טועה יש גם פה באתר לינק למקור אחר, לא זוכר בדיוק איפה.בהצלחה.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר יש לי רק בעיה אחת עם זההם אומרים שם רק איך לסגור את החיבורים של ה L1 שזה עוזר רק במידה ויש לך לוח אם שיכול לשנות את ה הדברים האלומה ששמתי לב בממעבד שלי שכל השערים של ה L1 סגורים ז"א זה לא משנה אני עדיין לא יכול לשנות את המכפלה אז אם למישהו יש מושג איך לשנות א תהמכפלה עצמה בבקשה ???
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים יש לי רק בעיה אחת עם זההם אומרים שם רק איך לסגור את החיבורים של ה L1 שזה עוזר רק במידה ויש לך לוח אם שיכול לשנות את ה הדברים האלומה ששמתי לב בממעבד שלי שכל השערים של ה L1 סגורים ז"א זה לא משנה אני עדיין לא יכול לשנות את המכפלה אז אם למישהו יש מושג איך לשנות א תהמכפלה עצמה בבקשה ???איזה מעבד יש לך? הגשרים לא אמורים להיות מחוברים (לפחות לא בפלומינו)ואני לא חושב שיש על הלוח שלך אפשרות לשינוי המכפלה
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר כן טוב נראה לי שיש לי את הפשלומינו החדשוהביוס שלי גם ככה לא מאפשר שינוי מכפלה מה שאני רוצה לדעת זה את הצורה של הסגירה של הגשרים כדיי לשנות את המכפלה למשל מ11.5 ל 12.5 או משהו כזה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.