פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוקכל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונההשם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאהאיך אני מוחק אותו?תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 718 שנים שגיאה מאוד מוכרת,אתה מנסה למחוק תוכנה שעדיין רצה,אם תגיד מה אתה מנסה למחוק אפשר יהיה להגיד איך לסגור.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר גם אני חשבתי ככהאז עשיתי ריסטים כבר 3 פעמיםועדיין הוא לא נותן ליזה היה התקנה של THEME לווינדוסומאז שהורדתי אותו הוא לא נותן לי למחוק אותובכלל לא הרצתי אותואולי יש איזה תוכנה שאומרת מי משתמש בכל תוכנה?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים נסה את הדבר הבא,כנס ל TASK MANAGER,ואחרי זה לPROCESSES,ותנסה לסגור משם את התוכנה.שמתי לב שה THEME שלך שונה ,יכול להיות אתה לא שמת לב והפעלת אותו?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר השתמשתיאבל התוכנה שמשתמשת לי בקובץ הזה היא EXPLORER.EXEואם אני יסגור אותה אני לא יוכל למחוק את הקובץ כי אני לא יראה אותוהאפשרות היחידה למחוק אותו כשהEXPLORER.EXE מכובה היא דרך שורת הפקודה של ה TASK MANAGER אבל אני לא יודע איך עושים את זההקובץ נמצא ב C:\Documents and Settings\Tal\Desktop והשם שלו הוא 101120עריכה:אוקי עכשיו רק שמתי לב שיש אפשרות מחיקה מהתוכנה עצמה!!עמרי גדול אתהתוכנה גדולה!!!!תודה רבה רבה רבה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לא צריך SAFE MODE וכלום פשוט תיכנס למערכת שלך ותמחק אותו ...פשוט וקל .להוריד את הunlocker .להורדה התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.