עבור לתוכן

סיוע ברכישת מכשיר לבדיקת תקינות לוחות אם

Featured Replies

פורסם

היי!

אני מעוניין לקנות מכשיר הבודק תקינות לוח-אם אשמח באם תסייעו לי בעניין !

(סוג מכשיר+מקום הרכישה)

המון תודה!

פורסם

מכשיר לבדיקת לוחות אם? הצחקת אותי. מכשירים כאלה פועלים רק עם לוח מסויים (לא יותר מדגם אחד) ולרוב הם לא למכירה.

פנה לטכנאי מחשבים שיבדוק את הלוחות.

פורסם

ה"מכשיר" היחידי שאני יכול לחשוב שמתקרב למה שאתה מדבר אליו - זהו כרטיס PCI/ISA שמציג את נתוני ה-POST (בזמן "עליה" של ה-BIOS). הבעיה היא שלרוב (כיום) הבעיה לא מתגלה בזמן עלית ה-BIOS אלה אחרי או לפני (חשמל). בכל מקרה, כרטיס זה יקר נורא - כ-300$ לוורסיה הפשוטה ביותר. INTEL ניסו במשך זמן קצר להוסיף 3 LEDים בפנל האחורי לשם הצגת הקוד - התברר כמעגל בעיתי ולא תמיד הראה נתון נכון.

בדיקת תקינות לוח אם היא מעיין אומנות. תכנאי ותיק יידע לפי התקלה שהלקוח אומר לו ולפי בדיקה עצמית (בדרך כלל) מהיכן הבעיה - לח אם, זכרונות, מתחים, דיסק תקול או משהו אחר (למשל כרטיס PCI לא תקין/מקצר). לא תמיד יש פתרון בטוח ולא תמיד אפשר להגיע לתשובה מהירה ו/או בטוחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם!

פורסם

ה"מכשיר" היחידי שאני יכול לחשוב שמתקרב למה שאתה מדבר אליו - זהו כרטיס PCI/ISA שמציג את נתוני ה-POST (בזמן "עליה" של ה-BIOS). הבעיה היא שלרוב (כיום) הבעיה לא מתגלה בזמן עלית ה-BIOS אלה אחרי או לפני (חשמל). בכל מקרה, כרטיס זה יקר נורא - כ-300$ לוורסיה הפשוטה ביותר. INTEL ניסו במשך זמן קצר להוסיף 3 LEDים בפנל האחורי לשם הצגת הקוד - התברר כמעגל בעיתי ולא תמיד הראה נתון נכון.

בדיקת תקינות לוח אם היא מעיין אומנות. תכנאי ותיק יידע לפי התקלה שהלקוח אומר לו ולפי בדיקה עצמית (בדרך כלל) מהיכן הבעיה - לח אם, זכרונות, מתחים, דיסק תקול או משהו אחר (למשל כרטיס PCI לא תקין/מקצר). לא תמיד יש פתרון בטוח ולא תמיד אפשר להגיע לתשובה מהירה ו/או בטוחה.

זה דווקא נחמד יש לי את זה בAbit (הקוד)

פורסם

נחמד אולי אבל לא תמיד חיוני ....

:kopfpatsch:

אחי טוב זה הנסיון של שנים ותאמין לי טכנאי טוב ולא איזה דלביוב :screwy:

יגיד לך מה הבעיה גם ללא הקודים :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים