פורסם 2007 באפריל 718 שנים כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים רוב המאווררים הם גם מכניסים אוויר וגם מוציאים. יש עליהם חיצים של כיוון הסיבוב וכיוון זרימת האוויר.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לגיטימי אבל יש הגיון בריא..שים את היד מול המאורר ותראה אם אתה מרגיש מושב רוח רענן וצונן..אם לא אז הוא "שואב" אויר מן הסתם
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר לגיטימי אבל יש הגיון בריא.. שים את היד מול המאורר ותראה אם אתה מרגיש מושב רוח רענן וצונן.. אם לא אז הוא "שואב" אויר מן הסתם כן את האמת על זה דווקא חשבתי .. רק התכוונתי בשאלתי אם כול המאווררים מסוגלים לעשות את שתיהם.. וענו לי על שאלתי .
פורסם 2007 באפריל 718 שנים כל המאווררים יכולים להכניס ולהוציא.פשוט יש חלק מהמאווררים שאי אפשר להרכיב אותם על המארז שהם מכניסים, אלא רק מוציאים, מבחינת הכוון של הברגים.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ד"א דרך מאוד פשוטה לבדוק לאן הוא מכניס או מוציא, (בהנחה שלא מצליחים להבדיל עם היד..) לשים איזה דף קטן לפניו, אם הוא עף פנימה אל המאוורר אז הוא שואב, ולהפך..בראל.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים ד"א דרך מאוד פשוטה לבדוק לאן הוא מכניס או מוציא, (בהנחה שלא מצליחים להבדיל עם היד..) לשים איזה דף קטן לפניו, אם הוא עף פנימה אל המאוורר אז הוא שואב, ולהפך.. בראל. אתה יכול גם במקום דף נייר לעשות את השיטה החביבה עלי: לוקח חופן של אבקת שבבי מתכת, מקרב את הפנים למאוורר ונושף את האבקה לכיוון המאוורר. אם האבקה נכנסת לך לעין - אתה אדיוט (והמאוורר מוציא אוויר) אם האבקה נכנסת למארז - אתה אדיוט, המחשב שלך הולך לההרס (והמאוורר שלך מכניס אויר) ניתן לעשות בדיקה גם עם תרסיס דליק כגון דאודורנט, תוצאות מובטחות!
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אתה יכול גם במקום דף נייר לעשות את השיטה החביבה עלי: לוקח חופן של אבקת שבבי מתכת, מקרב את הפנים למאוורר ונושף את האבקה לכיוון המאוורר. אם האבקה נכנסת לך לעין - אתה אדיוט (והמאוורר מוציא אוויר) אם האבקה נכנסת למארז - אתה אדיוט, המחשב שלך הולך לההרס (והמאוורר שלך מכניס אויר) ניתן לעשות בדיקה גם עם תרסיס דליק כגון דאודורנט, תוצאות מובטחות! :lol: :lol: הרגת אותי מצחוק בראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.