פורסם 2003 בינואר 1322 שנים ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה.תודה,נ.בלא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר במערכת קרור מים יש את החלק שיושב על ה- SOCKET נכון?אז אותו אני מחפש!
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים האם אתה מתכוון לבלוק מים או לSHIM ?בלוק מים קשה להכין לבד ,אבל SHIM זה כבר יותר קל אבפשר להכין מפלסטיק רגיל ולשייף אותו עד שיהיה בעובי המתאים לךאבל לא בהכרח שצריך אותו
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אם אתה רוצה בלוק מים:כל הנסיונות של חברים שלי לבלוק מים מקומבן HOME MADE לא יצאו טוב. אין כמו אחד קנוי. הבעיה היא שזה אחד החלקים הגם ככה יותר יקרים במערכת קירור מים
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר OK,אם זה המצב (בלוק מים מחייב קניה), יש למישהו מושג מי מוכר דברים כאלה ? ואיזה עדיף (אם יש יצרן איכותי או חומר איכותי ממנו זה עשוי)?ובקיצור - עלות/תועלת -> מה מומלץ?תודה רבה,
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים בארץ המבחר ממש לא מדהיםראיתי כמה בלוקים של Swiftech שהם מעולים אבל המחיר שלהם מאוד גבוה, ועוד כמה בלוקים של חברה בשם Ehiem נמצאים בפלונטר.מלבד זאת בחור מהאתר EMP מייצר כמה בלוקים בעצמו - תנסה לדבר איתו, המשתמש פה בפורמים הוא The_Byterהמחירים מסתובבים מסביב ל 200 שקל לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.