פורסם 2007 באפריל 718 שנים שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ניסית עם נייר זכוכית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!! זה באמת יכול לעזור!! :yelclap:
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר שמח שזה מצחיק אותכם..אבל ביקשתי עזרה,עם אתם לא יכולים לעזור, אז זדיינו...עכשיו אנשים קצת יותר בוגרים..בבקשה משהו ממכם יודע איך אפשר להוריד את זה?יש חומר מיוחד לזה?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני ממליץ על ערכת ניקוי של 3M חברה מעולה: https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemcat=4719&Pid=77#RequestedProduct יש מברשת לניקוי אבק, ממס מיוחד למסכי LCD ומגבונים מיוחדים. בהצלחה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים נסה ספוג הפלא אוליזה מוריד ליכלוך מכל דברוזה די עדיןאבל לא על אחריותי כמובן ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.