פורסם 2007 באפריל 718 שנים למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPSאיך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים REV A04 אמור להיות כתוב על המדבקה שעל הקופסא שלו. אומרים פה ש REV A04 זה רק S-IPS, אם זה נכון, אחלה, אם לא, אפשר לדעת רק ע"י פתיחת המסך והסתכלות בתפריט סודי ו/או בדיקה האם כשמחברים לחשמל יש הילה סגולה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר שמעתי גם שככה זה אצל דל כל פעם מוציאים מסך עם פנל אכותי של SIPS ואחרי זה עוברים ל PVAאיך אני יכול לראות את התפריט הסודי ?ולמה אתה מתכוון בהילה הסגולה ? פתיחת המסך לא המבטלת את האחריות ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני בטוח שיש לפחות דיון אחד או 2 בעמודים הראשונים שמדברים על זה, תחפש. בכל מקרה, כרגע לפחות ה REV A04 די חדש, ולא נראה שמישהו קיבל MVA פה.כאשר מחברים את המסך לחשמל בלי סיגנל, ו/או למחשב עם רקע שחור, אמורים לראות הילה סגולה על המסך, זה פאנל I-IPS.פתיחת מסך הכוונה להוציא מהקופסא ולהפעיל.. זה לא משהו שרשום על הקופסא (סוג הפאנל).
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אהה הבנתי כאילו להוציא המארזית קרטון ולהפעיל סבבה.חשבתי שממש לפתוח את המסך כדי לראות חומרתית .סבבה יש למשיהו מושג מאיפה אפשר להשיג 2007WFP עם REV 4 כלומר S-IPS
פורסם 2007 באפריל 718 שנים נראה לי שמרבית אם לא כל המשלוחים האחרונים נמכרו, ואמור להגיע עוד אחד מתישהו אחרי פסח, תבדוק בחנויות ב ZAP...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר נראה אני אנסה להתקשר לפנדה אחרי פסח נראה אני אדבר עם חבר שלי שיש לו חנות מחשבים שידבר עם היבואנית אולי יש אני אזמין כבר דרכו. תודה בכל אופן אני מקווה רק שאני לא אפול על פנל של PVA. ונקווה שהמסך ישרת אותי לטובה תודה לכל העונים !.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים פאנל ה - S-PVA הוא לא השטן והוא ממש לא TN ולא צריך כל כך לפחד ממנו.כמו שאמרו רוב הסיכויים הם לקבל SIPS וגם S-PVA לא יהיה נורא בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.