עבור לתוכן

חיבור ה Z-5500 ???

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D

ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל

אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?

פורסם

זה אומר NO DIGITAL DATA

כי אתה מנסה להפעיל את המערכת דרך החיבור הדיגיטלי אבל בעצם לא חיברת לשם כלום

אתה יכול לחבר דרך החיבור הדיגיטלי ואכן האיכות תשתפר אבל לא יהיה לך סראונד אלא אם תפעיל מקור 5.1 אמיתי

פורסם
  • מחבר

זה אומר NO DIGITAL DATA

כי אתה מנסה להפעיל את המערכת דרך החיבור הדיגיטלי אבל בעצם לא חיברת לשם כלום

אתה יכול לחבר דרך החיבור הדיגיטלי ואכן האיכות תשתפר אבל לא יהיה לך סראונד אלא אם תפעיל מקור 5.1 אמיתי

1.איך לחבר דרך חיבור דיגיטלי ?

2. האם האיכות תשתפר בהרבה ? ומאיזה בחינה (סאב, איכות הקול?)

3. ומה זאת אומרת להפעיל 5.1 מקורי ? ואיך ?

פורסם

1. יש בקופסת השליטה מאחורה חיבורים דיגיטליים - מחברים באמצעות הכבל המתאים שזה כבל אופטי או הכבל השני ששכחתי את שמו

2. איכות הקול תשתפר, כמו כן איכות הסאב תשתפר וזה אומר באס עמוק יותר לפי מה ששמעתי מאנשים כי אני מחובר באנלוגי...

3. הכוונה לסרט שתומך ב5.1

אם למשל תשים סרט DIVX רגיל הוא יעבוד רק ב2 רמקולים וכמו שירים שמקודדים בסטריאו לרוב הם יעבדו רק ב2 רמקולים

פורסם
  • מחבר

1. יש בקופסת השליטה מאחורה חיבורים דיגיטליים - מחברים באמצעות הכבל המתאים שזה כבל אופטי או הכבל השני ששכחתי את שמו

2. איכות הקול תשתפר, כמו כן איכות הסאב תשתפר וזה אומר באס עמוק יותר לפי מה ששמעתי מאנשים כי אני מחובר באנלוגי...

3. הכוונה לסרט שתומך ב5.1

אם למשל תשים סרט DIVX רגיל הוא יעבוד רק ב2 רמקולים וכמו שירים שמקודדים בסטריאו לרוב הם יעבדו רק ב2 רמקולים

מאיפה אני משיג את הכבלים הדרושים בכדי לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי ?

פורסם

בחנויות שמתעסקות באודיו :)

פורסם

אל תחבר דיגיטלי! המפענח של הכרטיס יותר טוב משל הרמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים