פורסם 2007 באפריל 718 שנים שלוםיש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;Dואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכלאבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים זה אומר NO DIGITAL DATAכי אתה מנסה להפעיל את המערכת דרך החיבור הדיגיטלי אבל בעצם לא חיברת לשם כלוםאתה יכול לחבר דרך החיבור הדיגיטלי ואכן האיכות תשתפר אבל לא יהיה לך סראונד אלא אם תפעיל מקור 5.1 אמיתי
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר זה אומר NO DIGITAL DATAכי אתה מנסה להפעיל את המערכת דרך החיבור הדיגיטלי אבל בעצם לא חיברת לשם כלוםאתה יכול לחבר דרך החיבור הדיגיטלי ואכן האיכות תשתפר אבל לא יהיה לך סראונד אלא אם תפעיל מקור 5.1 אמיתי1.איך לחבר דרך חיבור דיגיטלי ?2. האם האיכות תשתפר בהרבה ? ומאיזה בחינה (סאב, איכות הקול?)3. ומה זאת אומרת להפעיל 5.1 מקורי ? ואיך ?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים 1. יש בקופסת השליטה מאחורה חיבורים דיגיטליים - מחברים באמצעות הכבל המתאים שזה כבל אופטי או הכבל השני ששכחתי את שמו2. איכות הקול תשתפר, כמו כן איכות הסאב תשתפר וזה אומר באס עמוק יותר לפי מה ששמעתי מאנשים כי אני מחובר באנלוגי...3. הכוונה לסרט שתומך ב5.1אם למשל תשים סרט DIVX רגיל הוא יעבוד רק ב2 רמקולים וכמו שירים שמקודדים בסטריאו לרוב הם יעבדו רק ב2 רמקולים
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר 1. יש בקופסת השליטה מאחורה חיבורים דיגיטליים - מחברים באמצעות הכבל המתאים שזה כבל אופטי או הכבל השני ששכחתי את שמו2. איכות הקול תשתפר, כמו כן איכות הסאב תשתפר וזה אומר באס עמוק יותר לפי מה ששמעתי מאנשים כי אני מחובר באנלוגי...3. הכוונה לסרט שתומך ב5.1אם למשל תשים סרט DIVX רגיל הוא יעבוד רק ב2 רמקולים וכמו שירים שמקודדים בסטריאו לרוב הם יעבדו רק ב2 רמקוליםמאיפה אני משיג את הכבלים הדרושים בכדי לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.