עבור לתוכן

קצת נדוש אבל אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה :)

אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח

טוב בואו נתחיל:

קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש

1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה?

2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? כמה כסף זה יעלה? כמה RAM?

3. כרטיס מסך - כרטיס מסך זה הרכיב הכי חשוב בגיימינג לפי מה שאומרים מדריכים... חשבתי ללכת על geforce 8800 .. איזה עוד דגמים של חברות אחרות מקבילים לו? אולי בכלל עדיף לי 7900? מה העניין עם directX 10 ?

4. כרטיס קול - איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשמוע מוזקיה באיכות טובה אבל לא מקצועית ברמקולים של 2.1?

5. מארז וספק - איזה מארז כדאי לי לקנות (לא מטורף), כמה הוא יעלה? איזה ספק כדאי לי לקנות?

6. אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים למה וכל זה...

7. סיכום - כמה הערות- מסך כבר יש לי, מקלדת ועכבר כבר יש לי, אני אולי יכול להעביר RAM מהמחשב הנוכחי (512), אם המחיר שלי לא הגיוני (נמוך או גבוה) ניתן לשנות קצת, מי שרוצה יכול לשלוח לי תגובה באימייל- taiber8@gmail.com

דבר אחרון- איפה ואיך אני קונה כזה מחשב? נא להמליץ על שמות ולא רק בכללי...

תודה רבה לכל מי שקרא וענה :) :) :)

פורסם

אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה :)

אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח

טוב בואו נתחיל:

קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש

1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה?

2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? כמה כסף זה יעלה? כמה RAM?

3. כרטיס מסך - כרטיס מסך זה הרכיב הכי חשוב בגיימינג לפי מה שאומרים מדריכים... חשבתי ללכת על geforce 8800 .. איזה עוד דגמים של חברות אחרות מקבילים לו? אולי בכלל עדיף לי 7900? מה העניין עם directX 10 ?

4. כרטיס קול - איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשמוע מוזקיה באיכות טובה אבל לא מקצועית ברמקולים של 2.1?

5. מארז וספק - איזה מארז כדאי לי לקנות (לא מטורף), כמה הוא יעלה? איזה ספק כדאי לי לקנות?

6. אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים למה וכל זה...

7. סיכום - כמה הערות- מסך כבר יש לי, מקלדת ועכבר כבר יש לי, אני אולי יכול להעביר RAM מהמחשב הנוכחי (512), אם המחיר שלי לא הגיוני (נמוך או גבוה) ניתן לשנות קצת, מי שרוצה יכול לשלוח לי תגובה באימייל- taiber8@gmail.com

דבר אחרון- איפה ואיך אני קונה כזה מחשב? נא להמליץ על שמות ולא רק בכללי...

תודה רבה לכל מי שקרא וענה :) :) :)

1) אם אתה מתכנן על אינטל, ולא עושה oc כפי שזה נראה, אז ה il9 פרו יספיק - הוא עולה בערך 450 אם אני לא טועה

2)אם אתה כל כך סגור על אינטל אז ה 6300 יהיה טוב בישבילך, אבל יש לך את amd 4600x2 שהוא מקביל ל6300 של אינטל ועולה פחות- בהרבה! מומלץ..

3)אם אתה גיימר ויש לך את התקציב תקח את 8800gt/s , או שאתה יכול לחכות שבועיים שלוש ל8600gt שיעלה 1000 ש"ח בערך, dx10 זה מה שכל המשחקים החדשים בעתיד הקרוב ידרשו ומומלץ שיהיה לך כ.מסך תומך זה אם אתה גיימר

4) אין לך צורך לקנות כ.קול - יש לך אחד מובנה בלוח אם והוא יספיק..

5)תלוי מה אתה רוצה - שקט? אם אתה רוצה משהו טוב ושקט יש לך את sonata 2 +psu והוא עולה 700 שקל בערך והוא בא עם ספק מעולה..

6)oc זה המהרה,, אין אני לא כל כך טוב בלהסביר את זה- יש לך פה מאמר באתר שמסביר הכול כמו שצריך- מישהו אחריי בטח ישים ת'לינק.. אבל אם אתה לא יודע איך לעשות את זה אל תקח את הסיכון.. רק אחרי שאתה יודע 100%

7)מחשב כזה אתה מתקשר לחנות בודק אם יש את כל החלקים שאתה רוצה ואם אין הם מזמינים בישבלך וכשיש להם את הכול הם מתקשרים אליך ואתה הולך ואוסף והם גם מריכבים לך את המחשב אם אתה רוצה- איפה זה תלוי איפה אתה גר.. באשדוד יש את iqpc שהיא חנות מעולה! מחירים מעולים ושירות מצויין, באזור חיפה יש לך את נעה מחשבים שהיא גם חנות מצויינת, יש גם את פנדה, סקיי פי סי וכו'..

מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר
)אם אתה גיימר ויש לך את התקציב תקח את 8800gt/s , או שאתה יכול לחכות שבועיים שלוש ל8600gt שיעלה 1000 ש"ח בערך, dx10 זה מה שכל המשחקים החדשים בעתיד הקרוב ידרשו ומומלץ שיהיה לך כ.מסך תומך זה אם אתה גיימר

א' תודה רבה אחי..

ב' אתה בטוח ש 8800 gt עולה כ"כ קצת? אני שמעתי שהוא עולה בסביבות ה2000...

פורסם

שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית למהות הטרד, אחרת הוא ינעל.

פורסם

א' תודה רבה אחי..

ב' אתה בטוח ש 8800 gt עולה כ"כ קצת? אני שמעתי שהוא עולה בסביבות ה2000...

שים לב - הוא כתב 8600 שזאת הגרסה החלשה יותר של ה 8800 שאותו אפשר להשיג בסביבות ה1700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים