פורסם 2007 באפריל 618 שנים הרבה חיפשו פה...הנה זה ממש כאן בזיגזגhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000Aviko
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לפי התמונה שם זה נראה כמו גומי H. חוץ מזה המוצר הזה לא חדש שם, הוא מוצע למכירה כבר הרבה זמן.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים המודרים ידעו, ואם אני זוכר נכון, אלי (ארקדור) בירר ואין להם את זה ביכלל במלאי..בכל אופן.. זה מחיר שחיטה.. מצאתי כבר בת"א במחיר שפוי יותר ואפילו בצבע אדום שמתאים לפרוייקט שלי...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר המודרים ידעו, ואם אני זוכר נכון, אלי (ארקדור) בירר ואין להם את זה ביכלל במלאי..בכל אופן.. זה מחיר שחיטה.. מצאתי כבר בת"א במחיר שפוי יותר ואפילו בצבע אדום שמתאים לפרוייקט שלי...סתפר לנו על זה בבקשה...Aviko
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לפי התמונה שם זה נראה כמו גומי H. חוץ מזה המוצר הזה לא חדש שם, הוא מוצע למכירה כבר הרבה זמן.צודק זה באמת לא חדש שם וחוץ מזה המחיר שלהם לא מצדיק קנייה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים המודרים ידעו, ואם אני זוכר נכון, אלי (ארקדור) בירר ואין להם את זה ביכלל במלאי..בכל אופן.. זה מחיר שחיטה.. מצאתי כבר בת"א במחיר שפוי יותר ואפילו בצבע אדום שמתאים לפרוייקט שלי...תספק ,כי בדיוק חפשתי בתל אביב
פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש כל כך הרבה חנויות שמחזיקות את זה... אני לא זוכר שמות.. אבל יש את "באביגום" בת"א שאני יודע שיש להם, אם כי לא מבחר ממש רחב.חפשו ב"גומי תל אביב" בחולון.. הבנתי שיש להם גם כן גומי U.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.