עבור לתוכן

מבקש המלצה לDVD חדש לסלון בסביבות ה500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב.

הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

פורסם

אני לא מתיימר להיות מבין גדול בדיוידי'ים אבל אני מאוד מרוצה מה- Pioneer 383 שיושב לנו בסלון, קורא לי בלי בעיות דיסקים rw עם סרטים ב divx

קורא תרגומים בעברית ועובד כבר חלק בלי שום בעיות כבר שנתיים.

פורסם
  • מחבר

איך הSD350 של טושיבה? יש בו כמעט הכל (גם HDMI)...

הוא קורא כתוביות?

פורסם

תשמע, העניין פשוט מאוד...

DVD נשברים כמו גרעינים, **כן אני יודע שאני מגזים**, זה לא משנה איזה DVD תבחר, אני ממליץ על ההכי זול שעונה על הדרישות שלך, בכל מקרה כולם מיוצרים בסין, וישברו אחרי אותו פרק זמן, כולם אותה איכות, בתחום הזה "שם של חברה" לא משחק תפקיד בכלל, מקסימום זה מרביץ במחיר...

תקנה DVD הכי זול שתמצא, כמובן שקורא כל מה שרצית וכאלה... לא צריך לבזבז על זה 500 שח...

מומלץ לקנות באינטרנט.. :xyxthumbs:

פורסם

^^^

שטויות במיץ עגבניות! יש הבדל עצום בין DVD ג'נריים לבין נגנים איכותיים, בין אם זה באיכות בנייה ובין אם זה באיכות צפייה שהנגן נותן לך. אני ממליץ בחום להתרחק מנגנים זולים (המכשיר היחיד שזול וטוב הוא ה-APEX 811, כל השאר לא שווים אפילו חצי ממה שהם עולים) וללכת על נגן איכותי - להורים שלי היה נגן DVD של המילטון (מותג מדבקה) שהפסיק לעבוד לאחר מספר חודשים וזאת למרות שההורים שלי השתמשו בו במספר בודד של פעמים. לעומת זאת לאח שלי יש פיוניר 383 שנמצא אצלו מעל לשנה, הוא משתמש בו על בסיס כמעט יומי והמכשיר עדיין עובד מצויין למרות השימוש הרב.

אני אישית הייתי הולך על הפיוניר 393 שהוא גרסא מעודכנת של ה-383 וביבוא של ט.ר. אלקטרו סטריאו בע"מ שהוא היבואן הרשמי, לא הייתי ממליץ על קניית מכשיר מיבוא אפור במקרה הזה. לגבי הטושיבה לא יצא לי לתפעל אותו לכן אני לא יכול להמליץ עליו, מקווה שבעלי ניסיון עם המכשיר יוכלו לחוות את דעתם לגביו.

פורסם

גם אצלי בסלון יושב פיוניר 383, מכשיר מצויין, אמין ואיכותי מאוד. מה שכן, עכשיו יש את ה393 שהוא הדגם החדש יותר... אני מאמין שהוא לא נופל מקודמו.

פורסם
  • מחבר

מה היתרונות של ה393 שאתם ממליצים עליו כל כך בחום?

פורסם

הוא קורא את כל הפורמטים הקיימים... הכל כולל הכל. כנ"ל לגבי דיסקים - צרובים, RW, ללא שום בעיה.

פורסם

מה היתרונות של ה393 שאתם ממליצים עליו כל כך בחום?

שים לב שהתרגום נראה טוב יותר ובכתב גדול יותר ב 383 דווקא, יצא לי לעבוד עם שניהם ולא ראיתי הבדלים חוץ מזה ובעיצוב.

פורסם

ה393 נחמד הוא היה חלק מהשיקול שלי בקנייה אבל בעיקבות תלונות רבות לגבי הכתוביות ....

קניתי בסופו של דבר את הAPEX 811 והוא אחלה (מחובר לפלזמת 42 של LG)..

פורסם
  • מחבר

אני בספק אם הולך להיות שימוש נרחב בכתוביות ובסרטים שהורדו מהאינטרנט...

זה היתרון היחיד שיש ל393? התמיכה בפורמטים רבים? בכל מקרה ההחלטה ללכת על הAPEX היא בגלל הכתוביות הגדולות יותר או שהיו עוד שיקולים בהחלטה?

פורסם

בעיקרון בגלל הכתוביות כי הם +- אותו הדבר...אמור לי האיכות וכו..

לקחתי את הפיוניר מחבר והשוואתי אותו בחיבור SCART וכמפוננט עם אותם סרטים ולא ראיתי שום הבדל...

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אני מבין שההתלבטות היא בניהם.. ולגבי הSD350 או הSD770 של טושיבה? לה יש גם HDMI וDAC של 14 ביט ולשאר יש 12 ביט אני חושב...

פורסם

את הטושיבה אני לא מכיר אבל אם הם נכנסים בתקציב שלך ותומכים ביותר אז למה לא בעצם..

פורסם

היה לי איזה טושיבה לפני שנתיים שעה לי בעיות, לא הייתי מרוצה ממנו. קיוותי שיום אחד הוא ימות ואוכל להחליף אותו וזה אכן קרה :yelclap:

עד אותה תקופה הבעיות שהוא עשה התבטאו בכך שהוא לא קרא דיסקים צרובים כמו שצריך, היו קפיצות בסרטי dvd מקוריים ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר, אבל אלו היו העיקריות שעיצבנו אותי.

נתחיל מזה שהאיכות בנייה היא פשוט עולם אחר, שם הכל היה שברירי, אפילו המגש נראה כאילו עשוי מפלסטלינה.

בנוגע לאיכות וידאו היה שיפור מדהים, לא האמנתי שיכול להיות כזה דבר. סאונד לא הרגשתי הבדל רב, אבל עדיין לטובת הפיוניר.

אני רואה בשבוע בערך 2-3 סרטים ובנוגע למוזיקה כל יום משעה 6-7 בערב הוא מנגן לי דיסקים. המכשיר עובד עד היום.

בקיצור אין לי תלונות ואני מאוד מרוצה.

חשוב לי לציין שאני לא יודע איזה דגמים יש עכשיו לטושיבה, אבל כשעשיתי סקר שוק לפני שנתיים הפיוניר עלה על הטושיבה בזמנו בכל פרמטר.

בכל מקרה ה 393 הוא ה dvd המומלץ בסביבות המחיר הזה, את הטושיבה אפילו לא מזכירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים