פורסם 2007 באפריל 618 שנים תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום.ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות.ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה.אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים ותגיד למה שלא תפרט איזה מערכת יש לך ומה התקציב שנדע בדיוק על מה אתה מדבר...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אז ככה e6300p5n-eמה אתם צריכים עוד7600 gs sonic1gb 667 mhzראיתי את הזלמן 7700 הבנתי הוא שקט הוא דורש פירוק לוח?ושיהיה שקט זה גם חשוב אבל לא הכי חשוב.תקציב 200 +
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר ואיך הוא שקט?ואיך הוא מקרר כמו שצריך.והזמלן ששאלתי עליו הוא דורש פירוק של הלוח?שאני אומר פרוק לוח אני מתכוון לפרק את הלוח מהמארז.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים במחיר קצת גבוה יותר מהפריזר של AC יש את ה - GLACIALTECH IGLOO 5700MC שמציג ביצועים טובים יותר מהפריזר וגם שקט.לינק - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=5700MC&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heאם תעשו חיפוש תמצאו את הבנצ'ים שלו שפורסמו כאן בפורום באחד הדיונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.