עבור לתוכן

מצלמות nikon vs canon

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על משהו שאני יכול להרשות לעצמי בתקופה הקרובה ולא על משהו שאני יכול רק לחלום עליו כרגע (:

אני מודה שאם היה לי תקציב הייתי לוקח את ה 1D Mark III ולא את D2X אבל אני ואני מניח שגם אף אחד מהפורום הזה לא עומד בצומת הזאת של לבחור בין שתי המצלמות האלו, אני נשאר ריאלי לטווח המחירים שמי שגולש פה יכול לעמוד בו ולא קופץ הלאה, והעובדות אומרת שבטווח הזה לקנון אין עליונות על ניקון...

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב

אני מודה לכולם על התגובות

אני חושב שאקנה את ה - D80

תודב לכולם וחג שמח

מאיר

פורסם

אני מדבר על משהו שאני יכול להרשות לעצמי בתקופה הקרובה ולא על משהו שאני יכול רק לחלום עליו כרגע (:

אני מודה שאם היה לי תקציב הייתי לוקח את ה 1D Mark III ולא את D2X אבל אני ואני מניח שגם אף אחד מהפורום הזה לא עומד בצומת הזאת של לבחור בין שתי המצלמות האלו, אני נשאר ריאלי לטווח המחירים שמי שגולש פה יכול לעמוד בו ולא קופץ הלאה, והעובדות אומרת שבטווח הזה לקנון אין עליונות על ניקון...

ניקון וקנון ! נותנות פחות או יותר את אותו הדבר ! אף אחד לא יכול להצביע על המצלמה המושלמת ... כי פשוט אין.

לכל אחד יש את הפלוסים ואת המינוסים (ואני מדבר על דגמים מתחרים של ניקון מול קנון),אבל מה שבטוח ששני החברות נותנות ביצועים טובים ביותר !...

רובנו קונה לבסוף את המצלמה שלו ביגלל שיקולים אחרים שכלל לא קשורים לגוף!...

פורסם

אני חייב להסכים עם מה שאמרת הרגע..

פורסם

הבעיה אצל קנון היא שאין להם עצמיות איכותיות לשוק שלנו.. הנמוך נקרא לזה.

רק עצמיות high end מוצלחות שעולות בהתאם..

אצל ניקון לעומת זאת יש גם עצמיות זולות וטובות שנותנות יחס עלות\ביצועים מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים