עבור לתוכן

סקר: הרמקולים 2.1 הכי טובים שיש - עד 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני על סף רכישת רמקולים 2.1 עד 1500 שקל.

קראתי מלא תגובות מכל כיוון על מלא מוצרים ואני רוצה לסכם מי הרמקולים המובילים ומה מאפיין אותם:

(אני מקדים ואומר שכל הדגמים פה הם טובים ואיכותיים ואני רושם רק את החסרונות וההבדלים)

Z2300 Logitech - קצת רעשניים, מעולים בשביל "להפציץ" את החדר

SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - עיצוב מדהים, אין שלט, שמועות שמתקלקל אחרי שנה

FX6021 Altec Lansing - הכי יקרים, פונקציונליות רחבה, שמועות שיוצא מהם HUM כשלא מנגנים

JBL Encounter - אומרים שנשמעים טוב, אבל די זולים אז אין לי מושג אם הם מתחרים באיכות של הרמקולים לעיל

נראה לי שה 6021 מנצחים, אם התקציב מאפשר. השאלה היא האם הם מצדיקים את המחיר.

מה אתם אומרים ?

ג'ו-מן

• תגובות 30
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף בחום לסקר! גם אני קורא בשבועיים האחרונים דיונים, ביקורות ותגובות, ומחפש לדעת מה הרמקולים הכי טובים בתקציב דומה (אצלי זה עד 1000 שקל), ואלה בהחלט ארבעת הרמקולים בהם ניתקלתי שוב ושוב.

הבחירה כעת היא קשה, מכיוון שכל אחד אומר דבר אחר :) אני משער שהפיתרון הוא ללכת לחנות ולשמוע, אולם חלק מהבעיות לא ניתן יהיה לזהות בחנות, כגון ירידה באיכות המערכת לאחר זמן מה...

פורסם

SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - יש לי כאלה כבר שנתיים והם לא מתקלקלים !!!!!!

FX6021 Altec Lansing - קראתי שהבאס שלהם מעפן....

פורסם

אני שמעתי הרבה רמקולים 2.1 לפני שביצעתי רכישה, בסוף עצרתי על דגם אחד שלא הייתי מוכן לוותר עליו - Altec Lansing MX5021, אז כמו שאתם מבינים בשבילי זה סט מס' 1.

פורסם
  • מחבר

אלכס - מה ההבדל ביניהם ל 6021 (אם יש בכלל) ?

אלון - אתה לא מתבעס שאין שליטה מרוחקת על הווליום של ה sticks ?

היום יש לי soundworks של creative. הווליום של הבאסים נמצא על הסאב עצמו וזה מבעס אש.

פורסם

אהלן,

אני על סף רכישת רמקולים 2.1 עד 1500 שקל.

קראתי מלא תגובות מכל כיוון על מלא מוצרים ואני רוצה לסכם מי הרמקולים המובילים ומה מאפיין אותם:

(אני מקדים ואומר שכל הדגמים פה הם טובים ואיכותיים ואני רושם רק את החסרונות וההבדלים)

Z2300 Logitech - קצת רעשניים, מעולים בשביל "להפציץ" את החדר

SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - עיצוב מדהים, אין שלט, שמועות שמתקלקל אחרי שנה

FX6021 Altec Lansing - הכי יקרים, פונקציונליות רחבה, שמועות שיוצא מהם HUM כשלא מנגנים

JBL Encounter - אומרים שנשמעים טוב, אבל די זולים אז אין לי מושג אם הם מתחרים באיכות של הרמקולים לעיל

נראה לי שה 6021 מנצחים, אם התקציב מאפשר. השאלה היא האם הם מצדיקים את המחיר.

מה אתם אומרים ?

ג'ו-מן

תשמע זה לא דיון אופרטיבי ביגלל שכל אחד אוהב את הצליל שלו אחרת ...

אני כן יכול לומר לך מהידע שלי שאני אישית ממש אהבתי את הביצועים של Z2300 הבמה שלהם טובה, הצליל מדויק ,רמת איכות הבניה טובה מאוד ,הבאס נקי ...

ביחס ל FX6021 שגם אותם שמעתי ,אהבתי יותר את הלוגיטק ... אבל גם זה וגם זה ברמה גבוה יחסית ...

פורסם

אלכס - מה ההבדל ביניהם ל 6021 (אם יש בכלל) ?

תראה, יש הבדל בין 2 הסטים... הצליל שלהם טיפה שונה, ב5021 הצליל יותר עוצמתי, הבאס יותר חזק, ב6021 הצליל יותר עשיר והבאס פחות... וזה נובע מכך שהתיבה של הסאב ב5021 יותר עמוקה וזה בהחלט משפיע. אני באופן אישי אהבתי יותר את ה5021 למרות שה6021 דגם יותר חדש ונחשב ליותר יוקרתי וגם יותר יקר... וזה כנראה בגלל שטכנולוגיית הייצור של האלמנטים בדגם השני יותר יקרה. בגדול 2 הסטים האלה מעולים, פשוט כל אחד והעדפות שלו... זה כבר יותר עיניין של טעם אישי.

קצת נתונים:

MX5021:

סטליטים 2X20 וואט, סאב 50 וואט RMS

FX6021:

סטליטים 2X12.5 סאב 50 וואט RMS.

שני הסטים כוללים 2 שלטים, אחד חוטי עם יציאת AUX ואוזנית והשני אלחוטי, שניהם שולטים על כל הפונקציות.

פורסם

לי יש את ה FX6021 ואני יכול להגיד לך שאין שום HUM שלא שומעים מוזיקה...

יש 5 דרגות של עוצמה

אם אתה מגביר עד הדרגה הרביעית אז מתחילים לשמוע HUM אבל אני לא חושב אתה תרצה לשמוע בעוצמה הרביעית( יותר מדי חזק)

אממ גם שמעתי את ה MX5021 בחנות באשדוד והיו שם גם הFX6021 ואהבתי עדיין יותר את ה 6021..

אממ לא שמעתי את הLOGITECH והשני בכלל...

אבל אני יכול להמליץ לך על הFX6021 ולהגיד שלא תצטער

אהה והבאס דווקא לא חלש

הוא דווקא דיי חזק

מצליח להרעיד לי את השולחן

פורסם

הבאס לא חלש, אבל הוא יותר חלש מה5021... תראה, בחנות לא תמיד ניתן לשמוע כמו שצריך מאותה סיבה ששם בד"כ כל הכיוונים על FLAT והכרטיס קול שעליו הרמקולים מחוברים הכי פשוט שיש.

פורסם

לאא.. :nono:

שאלתי אם אפשר לשמוע את הרמקולים במקום שקט

אז לקחו אותי למעבדה מאחורה והיה שם מחשב הרבה יותר טוב

עם כרטיס קול של XtremeMusic

מתברר שזה אמור להיות מחשב של מישהו והוא עוד לא מוכן חח

הבאס של 5021 היה יותר חזק משל 6021 אבל ה 6021 יותר איכותי לדעתי...ובכללי ואם מתייחסים להכל ה6021 לוקח (לפי דעתי...)

הנה השוואה בין כמה מערכות של 2.1

ה6021 עבר את כולם כמעט בהכל

http://www.hardware.fr/articles/493-12/comparatif-11-kits-enceintes-2-1.html

פורסם

כמו שאמרתי קודם לכן, עיניין של טעם אישי. כל אחד והעדפות שלו לכן על זה אי אפשר להיתווכח.

פורסם

צודק.. :)

פורסם
  • מחבר

חברה זה לא ויכוח.

כמה שיותר דעות וחוות דעת מאנשים שבאמת הקשיבו למוצרים האלו / שיש להם אותם בבית

עוזרים לאללא.

פורסם

^^

ד"א, קראת את הסטיקי של ההמלצות בראש הפורום? גם מאוד עוזר.

פורסם
  • מחבר

כן דווקא קראתי.

מוזר שמה דווקא די קוטלים את ה SoundSticks.

נראה לי שאיך שיוצא החג אני מעיף לי איזה 6021FX ..

יש לי עוד יום אחרון לקבל וטו פה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים