פורסם 2007 באפריל 618 שנים קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק.הרכבתי את זה כבר.אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט:NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים היה קשה לבנות? כי אני רוצה לקנותובקשר לשאלה שלך אין לי מושג , תנסה קודם על לדים האיזה כניסות זה מפעיל ואז תחבר לחוטים שמתחברים לכפתור ההפעלה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר זה מאוד פשוט לבניה ומאוד טוב למתחילים היה לדעתי קצת יקר אבל לא אני שילמתי עדכון: הרכבתי אותו אבל יש בעיה כשאני מוחא כף הלד של הממסר דולק אבל הוא לא נסגר ובדקתי ושזה דולק אז עוברים 12 ולט דרך האלה של הממסר אבל הוא לא משתנה את החיבור מ com-nc לcom-no
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אתה מתכוון לחבר אותו במקום כפתור ההפעלה?אם כן, אתה יכול בלי כוונה למחוא כף כשאתה גולש באינטרנט/משחק, והמחשב נכבה...אני חשבתי לעשות עם קוד, אני מכניס את הקוד ואז לכמה שניות זה יאפשר ללחוץ על כפתור ההדלקה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אתה מתכוון לחבר אותו במקום כפתור ההפעלה?אם כן, אתה יכול בלי כוונה למחוא כף כשאתה גולש באינטרנט/משחק, והמחשב נכבה...אני חשבתי לעשות עם קוד, אני מכניס את הקוד ואז לכמה שניות זה יאפשר ללחוץ על כפתור ההדלקה.לא רק למחוא כף זה כל רעש מעל רמה מסויימת יכול להשפיע על זהנגיד נפל לך ספר ליד זה או משהו כזה
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר כן אבל אצלי זה על שתי מחיאות וזה לא עובד לרעשים קטנים ושלי עדיין לא עובד נראה לי שזה הממסר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.