פורסם 2007 באפריל 618 שנים כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר,כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנטעזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה).אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזרהפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר...עזרה ! אני כבר נואש ...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים תפנה ל EA אם המשחק מקורי... אם לא - תתקין מחדש אם זה לא עוזר אז כנראה יש בעיה עם זה בויסטה...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים דרייברים של כרטיס מסךזה מה שלי פתר את הבעיה.נעשה להחליף בין דרייברים עד שזה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר ניסיתי...זה לא בעיה בויסטה כי אני מכיר אנשים שזה כן עובד אצלם..[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 11:21:14אפשר להעביר לפורום ווינדוס ? אולי שם יותר יעזרו לי...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים קרה לי בפיפא שזה עשה מסך שחור 2 או 3 שניות יש מצב זה הכרטיס מסך שלא תומך?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים זה זה בטוח לא...עוד הצעות ?נסה להחליף את הדרייבר.תשחק עם זה קצת.אם לא יעזור, תתקין שוב.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ניסיתי...אפשר להעביר לפורום ווינדוס ???נראה לי יש בעיה בפאטצ', תוריד שוב פעם.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים משחקים של EA ?נסה להיכנס לתיקית הפרופיל שלהם (אם אתה לא יודע איפה זה, תשאל), ולמחוק משם (תיצור גיבוי במקום אחר קודם כל) את הפרופילים הקיימים, אמור לסדר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.