עבור לתוכן

AKG26P - חוות דעת אחר קניה

Featured Replies

פורסם

:-\

שיט. שכחתי :-X

טוב אז ההודעה האחרונה לא תופסת יותר.

ולמה לדכא אנשים שקנו אוזניות, בוא נעבור לפורום מפרטים.. שם זה עסק של כמה אלפיות ולא גרושים כמו פה :)

• תגובות 47
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז ככה.

לי יש את ה AKG26P בבית.

מבחינת סאונד - מעולות. באמת תענוג. כיף גדול, שומעים מלא פרטים פתאום שלא שומעים אחרת.

עוד תכונה חזקה שלהם, אבל לא לכולם היא מתאימה, זה הסגירות. כששומעים בהם מוזיקה לא שומעים כלום מבחוץ !

זה מעולה להתנתק, אבל לפעמים בעייתי (אנשים פונים אליך נגיד וממש לא שומעים אותם). היתרון הגדול בזה

הוא שאנשים בחדר לא שומעים מה אתה שומע וזה לא מפריע להם.

חסרון עצום - מ א ו ד לוחצות על האוזן. ממש כואב.

פורסם

אל תחכו בנשימה עצורה לתגובה מאת "האנטולי" ,הוא בטירונות כרגע ,ואם זה עדיין כמו שהיה בתקופתי אין לו גישה לאינטרנט,

ויש לו דברים אחרים על הראש.

לגבי הכיעור של הפורטה פרו,בעיני במציאות ועל הראש הוא לא נראה חריג במיוחד,צריך לראות במציאות התמונות הרבה פעמים בתחום הזה לא משקפות את המציאות.

חוצמזה זה קצת דבילי לרדת על מוצר שמשיהו אחר קנה ,מבלי לראות או לשמוע אותם אף פעם לא,כאילו על סמך מה הדעה מתבססת?

התלונה היחידה ששמעתי על הפורטה פרו ,זה שהקשת עלולה להסתבך בשערות של הלובש ,ואז יש בעיות של תלישות שערות בזמן ההורדה.

Amit..Z ,מוזר בעיני שאתה מחליט איפה לכתוב לפי הסכומים,ולא לפי הידע שלך או האהבה שלך שלך לנושא.

פורסם

חסרון עצום - מ א ו ד לוחצות על האוזן. ממש כואב.

גם אחרי תקופה של שימוש איתן?

פורסם

Amit..Z ,מוזר בעיני שאתה מחליט איפה לכתוב לפי הסכומים,ולא לפי הידע שלך או האהבה שלך שלך לנושא.

שמע, כל אחד והסטיות שלו :)

פורסם

כן, תשמע, איך שלא מסובבים את זה - הן כואבות.

לא מרגישים את זה מייד, רק אחרי איזה שעה שעתיים של שמיעה.

וזה לא שאני לא שומע בגלל זה. מסתדרים עם זה. זה לא כאבי תופת. פשוט קצת לוחץ

על האוזן אחרי שמיעה ממושכת. זה לא מגביל, אבל היה עדיף כמובן בלי זה...

אני נהנה מהן ולא מצטער על הרכישה - הסאונד ממש טוב -

אבל צריך לדעת את זה כדי שלא תופתעו אחרי הקניה.

פורסם

טוב לדעת, תודה

פורסם

.

חוצמזה זה קצת דבילי לרדת על מוצר שמשיהו אחר קנה ,מבלי לראות או לשמוע אותם אף פעם לא,כאילו על סמך מה הדעה מתבססת?

לי יש זוג אחד כזה בבית.

אני חייב להגיד שהבאסים שבהם כל כך חזקים שממש לא כיף לשמוע בהם משהו שהוא לא מוזיקה כמו סרט/סידרה/פודקאסט וכו'. גם במוזיקה לפעמים הבאסים שלהם ממש חזקים. זאת לעומת הPORTA PRO או הCX300 שיודעים לתת לך באס, אך גם MID וHIGH כך שכאשר שומעים דיאלוגים אז אין זה הרבה יותר נוח. בנוסף הם מאד לוחצות.

למעשה כרגע האוזניות האלה שוכבות אצלי ללא הרבה מעש, מכיוון שאף אחד בבית לא ממש רוצה לשמוע איתן (אנחנו רואים הרבה טלוויזיה במחשב :)).

פורסם

הממ מעניין, טוב אני שומע איתן רק מוזיקה. לא ניסיתי סרטים אז אין לי מושג.

פורסם

ז'יקו אני חושב שהם לוחצות רק בהתחלה,היה לי סיפור דומה ה 24 שיש לי,אבל אחרי שימוש בהם הם כבר לא לוחצות,אני חושב שהלחיצה באה כדי להצמיד כמה שיותר לאוזן,ועם הזמן זה מתרכך ולא לוחץ.חוץ מזה אתה יכול להרים את הקליספים קצת יותר למעלה כדי שילחץ פחות.

פורסם

כן אבל ה-24 שונות מה-26

ולפי מה שג'ו אומר פה זה נשאר גם אחרי תקופה

פורסם

יש עוד קטע פיצי ששכחתי להוסיף.

הקליפסים האלה שלהם.

הם נועדו להגדיל או להקטין את הקשת.

אבל הם עושים עוד דבר קטן , ומציק.

הם נתפסים בשיער. לא ככה סתם תוך כדי שמיעה - אלא כשמשתמשים בהם לשנות

את גודל הקשת. וזה ממש מבעס. צריך ככה להרים את הכל מהשיער ורק אז לשחק עם הקליפסים.

פורסם

כנראה שכשאני יקנה אני יוסיף עוד קצת וילך כבר על ה-PX100

פורסם

לא רוצה לבאס' date='

אבל כמה טובות שהן לא יהיו אני לא יקנה אותן רק בגלל שהן מכוערות רצח

[/quote']

וזה פחות או יותר החיסרון היחיד שלהן, והדבר שהופך אותן למכוערות הופך אותן למאוד נוחות.

ה-K26P לעומת זאת הרבה פחות נוחות ועם באסים די חזקים. אני מעדיף נוח על יפה.

פורסם

אל תשכח שהן גם עולות יותר,

במחיר שלהן אפשר לקנות את ה-PX100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים