פורסם 2007 באפריל 718 שנים כי למשל איך אפשר להגיד על נגן מסויים שהצלילים שלו צורמים משימוש באוזניה פשוטה (זו שמגיעה עם הזן של קרייטיב)?ואיך אפשר להמליץ על אוזניה עבור משחק כשכמה שורות לפני קטלו אותה ואמרו שהצלילים נשמעים עלובים דרכה (באותו משחק!!)ומצאתי עוד כמה מקודם, צריך פשוט לשים לב.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני חושב שצריך לסקר אותם גם באתר,הרבה אנשים שואלים לגבי ה24/26 שמוצעות במחיר טוב.ולטעמי גם נשמעות טוב.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם כבר מסקרים אז צריך לתת לאנשים שבאמת יודעים להגדיר מה טוב באוזניה א' יותר מבאוזניה ב' ולא להביא אחד שאין לו מושג מהחיים שלו ופשוט יגיד שהצליל באוזניה א' ברור וחד יותר
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני חושב שצריך לסקר אותם גם באתר,הרבה אנשים שואלים לגבי ה24/26 שמוצעות במחיר טוב. ולטעמי גם נשמעות טוב. מסכים איתך
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחר מגיעות אלי ה-KOSS PORTAPRO אחרי שהתלבטתי קשות בינהן לבין ה-AKG, חכו לפני שאתם קונים את ה-K26P.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחר מגיעות אלי ה-KOSS PORTAPRO אחרי שהתלבטתי קשות בינהן לבין ה-AKG, חכו לפני שאתם קונים את ה-K26P.לא רוצה לבאס,אבל כמה טובות שהן לא יהיו אני לא יקנה אותן רק בגלל שהן מכוערות רצח
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם הוא קנה אותן אני מניח שהוא כבר ראה איך הן נראות וזה היה סביר לפחות בעיניו..
פורסם 2007 באפריל 718 שנים והן גם לא בולטות כמו שהן נראות בתמונות. חכה חכה עכשיו אף אחד לא יענה לך בHT.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אז "אף אחד" לא יקבל הזמנות בכל מקרה, בואו נחזור לנושא, לדכא אנשים אחרי שהם קנו אוזניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.