פורסם 2007 באפריל 618 שנים אפשר לומר בעצם שאלו הם "אוזניות האיכות" הראשונות שלי.קניתי אותם מ"כלי זמר" בדיזינגוף במחיר מצחיק של 215 שקלים,אני מאוד מרוצה מהסאונד ומהבאס, שכמותו לא שמעתי מעולם, הנרתיק איחסון מתאים בול, והאוזניות ננשאות לכל מקום בקלות רבה...אני מאוד מרוצה בקיצור,10/10 בשבילי!ד"אבחנתי אותם עם SanDisk Sansa E250...Aviko
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הם רק למי שממש אבל ממש אוהב באס.השוותי אותם מול KOSS SPORTA PRO, CX300 וSONY MDR XD100 וכולן היו עדיפות על הAKG מבחינת הצליל. שוב רק אם אתה אוהב מאד באס (ומוכן לזנוח את הMID והHIGH בשביל עוד באס) אז הן בישבלך.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר הם רק למי שממש אבל ממש אוהב באס.השוותי אותם מול KOSS SPORTA PRO, CX300 וSONY MDR XD100 וכולן היו עדיפות על הAKG מבחינת הצליל. שוב רק אם אתה אוהב מאד באס (ומוכן לזנוח את הMID והHIGH בשביל עוד באס) אז הן בישבלך.הצליל שלהם לטעמי מאוד מספק והרבה מעבר לכך...איך הנוחות שלהן?הם נוחות מאוד, מומלץ להוריד לדקותיים כל שעה של שימוש כדי לאורר את האוזן, לשמוע מעט רעש חיצוני ולהחזיר...אוזניות מ-ע-ו-ל-ו-ת!!Aviko
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הם רק למי שממש אבל ממש אוהב באס.השוותי אותם מול KOSS SPORTA PRO, CX300 וSONY MDR XD100 וכולן היו עדיפות על הAKG מבחינת הצליל. שוב רק אם אתה אוהב מאד באס (ומוכן לזנוח את הMID והHIGH בשביל עוד באס) אז הן בישבלך.אני חושב שזה עניין אישי העדיפות כי מביקורת באתר פוקט,הם היו זהות ל KOSS,לי אישית היה את הסוני ובמחינת הבאס הסוני טובות יותר אבל ה 24 (זה מה שיש לי )מציגות צליל יותר עשיר.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים yuraxp אפשר לינק לאתר פוקט הזה? למה ציפית? לשק?לתרמיל של אפונים? Aviko קודם כל תודה על החוות דעת, דבר שני, הרבה אומרים שהם ממש לוחצות מה אתה אומר על זה?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים הנה:http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZppAuZpVZoEdjlzz&tmpl=pocket5&style=pocket5
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר yuraxp אפשר לינק לאתר פוקט הזה? Aviko קודם כל תודה על החוות דעת' date=' דבר שני, הרבה אומרים שהם ממש לוחצות מה אתה אומר על זה? [/quote'] הם לוחצות במידה מספיקה לטעמי... לא מאוד לוחצות, לי הם נוחות! Aviko
פורסם 2007 באפריל 718 שנים הביקורות של הIAudio U3 והK26P בפוקט ממש חובבניות... לא הייתי מסתמך עליהן לקניה של שום דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.