עבור לתוכן

מחפש תשובה סופית לגבי שינוי החומרה בRADEON 9500

Featured Replies

פורסם

האמת עכשיו כבר אין טעם לעשות את זה אחרי שבדקתי את רוב החנויות מתברר ש9500 PRO [לכשיגיע] עולה ב50 שקל יותר מאשר הלא פרו

[ודרך אגב אני מדבר על גירסאות ה64 מגה בלא פרו]

לא שווה את הסיכון שנעבור את כל הטורח ובסוף נגלה שיש בעיות בהפעלה

לא שווה את כל הטורח אחרי שאולי נראה שיהיה איזה בעיה עם דרבייר עתידי

שווה להוסיף 50 שקל ולקבל על בטוח

השאלה האם ההבדל בין 9700 ל9500PRO בביצועים הוא גדול

והאם יש הרבה הבדל במהירות הליבה

והתשובה לזה אולי תהפוך את כל הקטע של ההאק לכדאיות

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כל כרטיס RADEON9500 אפשר להפוך לPRO

כל כרטיס RADEON9500 שהזכרונות שלו מסודרים כמו הR9700 יכול להפוך לR9700.

מכל הקצ'קס הזה בינתיים בחו"ל 30% מהניסויים יצאו עם כל מיני בעיות בגלל שה4 צינורות שפתחו עם התוכנה/שינוי חומרה - אחד מהם היה פגום.

לגבי R9700 VS R9500PRO

תראה פה:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756&p=4

מפה רואים ש:

R9500PRO<GF4TI4600<Radeon9700<Radeon9700Pro

פורסם

ההפרש הוא קצת גדול נכון

אבל בכל אופן גם אני חשבתי שהTI4600 לוקח אותו אבל מישהו בפרום הסביר שברגע שמפעלים את הAA וה AF אז הראדיון צוחק עליו ואני מצוטט את אותו אחד שאמר לי את זה אז " חחחחחחחחחה חחחחחה"

וחוץ מה זה מי יודע אולי תהיה גם איזה קומבינה על ה9500PRO עם תוכנה דומה

ועוד שאלה כל מה שדיברנו לגבי השינוי תקף גם לכרטיסים עצמם שרשום עליהם בילט בי ATI

אני חייב לצוטט כאן משהו שאמר לי אחד הבחורים של VGAMES שהוציא לי קצת את הרוח מהמפרשים

ציטוט:

--------------------------------------------------------------------------------

נכתב במקור על ידי choopy:

מה שכן, אין לו שום שימוש, וגם לא יהיה לו בשלוש השנים הקרובות. אנחנו עדיין מחכים למשחק שמשתמש ביכולות של GeForce 3... (חוץ מהאפקט הבאמת מאוד נחמד של המים שיש היום בכל משחק שני).

אם לדייק, שום חברה לא תעשה את הטעות לפתח משחק שנשען על GeForce 3 (חוץ מיוצאי דופן כמו דום 3 והאלו 2 שלא יסכימו לרוץ על טכנולוגיה מיושנת יותר). פשוט, רוב הגיימרים עדיין מתבססים על טכנולוגיה של Geforce 2 (כן, גם בעלי ה- GeForce 4 MX), ומעט מאוד משחקים כיום הם כל כך מצופים כדי שכולם יחליפו את המאיצים הגרפיים שלהם לכבודם.

אי לכך, רוב המשחקים שיצאו בשלוש השנים הקרובות ישענו באופן קריטי על GeForce 2. היתרון של כרטיס חדש מסתכם בסופו של דבר במהירות שלו, לא בטכנולוגיה שהוא כולל. הסיבה היחידה לקנות RAEDON 9700 Pro או GeForce FX היא כדי להריץ משחקים עם FSAA ו- AF מקסימליים, זה הכל. כל שאר הצעצועים הטכנולוגיים שיש לכרטיסים הללו לא יגיעו לידי שימוש בעתיד הנראה לעין.

--------------------------------------------------------------------------------

פורסם

ל'שאר הצעצועים שלו' קוראים תמיכה בDX9.

יש מספיק משחקים שדורשים חומרה חזקה (נכון, המשחקים יעבדו, אבל לא ב1024x768 על ההגדרות הגבוהות ביותר, עם AA וAF).

מה שהוא אומר, נכון לגבי הGeforce FX.

בקשר לת'רד עצמו, התהליך הפיך?

פורסם

התהליך הפיך

אם הוא נעשה דרך הדרייברים, ניתן פשוט להחליף אותם.

אם הוא נעשה דרך חומרה, פשוט אפשר להחזיר את הנגד למקום הקודם שלו

אם הם הסתמכו רק על הDeviceID, הם עשו את אותה הטעות שאנוידיה עשו מג'יפורס 1 עד 3, כשניתן היה להפוך אותם לכרטיסים "מקצועיים" רק דרך דרייברים (בג'יפורס 4 השינוי הוא חומרתי ומורכב, ניתן לשנות את הDeviceID אבל הביצועים לא ישתנו, למרות שהכרטיס יהיה מזוהה כמקצועי). כל פעם אנוידיה הוציאו דרייברים חדשים שסתרו את ההשפעה וכל פעם מצאו שיטה לעקוף את זה.

לכן אני מאמין שזה ימשיך ככה אם ATI לא ישנו את הכרטיס פיזית.

פורסם

קודם כל, גם בלי להפעיל AA ו AF ה Radeon 9500 Pro לוקח כמעט בכל המבחנים.

לגבי ה Radeon 9500 Pro, לא תהיה שום קומבינה כזאת מכיוון ש 8 צינורות עיבוד כבר יש לו ואי אפשר להפוך אותו ל Radeon 9700 כי כולם בנויים על PCB משלהם, ולא על זה של ה 9700.

וכמו שכבר אמרתי, ניתן להפעיל את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים על כל כרטיס Radeon 9500, גם של ATi... כל עוד הם לא סתמו את החור העצום הזה..

choopy חצי-צודק:

קודם כל, הרבה מאוד משחקים שיוצאים היום מסתמכים על DirectX 8.1 ואף דורשים כרטיס שתומך בזה בחומרה כדי לרוץ בכלל, כך שמשחקים שמנצלים את היכולות של Geforce 3 יש כבר מזמן.

מה שכן, בשנה-שנתיים הקרובות אנחנו לא נראה משחקים שמבוססים על DirectX 9.0, כך שלקנות כרטיס שתומך בזה כרגע זה רק בשביל לשחק בקצבי פריימים גבוהים עם AA ו AF.

פורסם

עדיף radeon 9500pro

כ אחרי השינוי הזה לא מוצא חן בעיני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים