פורסם 2003 בינואר 1322 שנים הכרטיס SAPPHIRE RADEON-9500-ATLANTIS עולה 1409 ש"ח אפשר כבר עכשיו לקנות ראדיון 9500PRO של ATI ב1143 שקל אז מה הקטע כאן?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים את ה PRO הזה ( בחנות פ*** ), אין אותו בארץ . לאף חנות אין אותו! זה שזה כתוב באתר שלהם, זה לא אומר כלום . אני גם בספק גדול אם הכרטיס 128MB של ספייר פה, :
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים Ewingum לפי דעתי זה גם מאוד חשוב [לא הקטע של החנויות אבל בהחלט הקטע של המחיר כי לפני שניגשים לעשות דבר כזה שיש אולי ספק קטן שזה יפגום בכרטיס צריך לשאול את השאלה האם זה שווה את זה כי אם באמת הכרטיס הזה [9500] נמכר ב1400 ואפשר לקנות בהזמנה מוקדמת [לכשתגיע תגיעה] ב1140 שקל כבר את הפרו [9500PRO] ועוד שאלה שמסקרנת אותי האם יש לך את 9500 של ספייר והאם המחיר שלו שהזכרתי כאן הוא הגיוני [1400] והאם אתה מתכוון לעשות זאת לבד בבית עם מלחם פשוט כי לפי התמונות שראיתי זה מצריך ידיים עדינות ומלחם עדיין [אני עובד במעבדה האלקטרונית של אבא שלי ואני עצמי מפחד לגעת בצ'ייפ כזה אם אני יעשה את זה אז רק אצל איזה אלקטרונאי שגר ברמלה אדם אומן בחסד עליון ] כמו בתמונה הזאת ובהגדלה דרך אגב תראו את השיפורים שהתוכנה עצמה [ללא הלחמת הנגדים ] נותנת
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר זה הגרפים של החומרה לא של התוכנה לא?וrou1, אתה צודק לחלוטין... אבל זו השאלה של מודינג.ושלח לי לינק איפה ראית את ההבדל מחירים המוזר הזה.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים סליחה אתה צודק טעיתי הגרף זה לגבי החומרה לא התוכנה לגבי הפרש המחיר פשוט לך לאתר פלונטר תעשה חיפוש עם השם SAPPHIRE שם בסוף הדף אתה תמצא את ה9500 של SAPPHIRE ותראה שהוא עולה 1409 שקל חדשלך לפנדה ותראה שם ראדיון פרו 9500 של ATI בהזמנה מוקדמת במחיר של 1143 שקל [אבל זה בגירסת הOEM
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אבל חשוב לי לדעת מה עדיך :radeon 9500 128mb np hackedאוradeon 9500pro 128mb?משום מה נראה לי שהפרווחוץ מזה יש מלא בעיות אחרי "השינוי" של צינורות העיבודיש תמונה של ריבועים בתוך אזור של ערפל (תקלה דבילית)ב unreal 2003ועוד מלא בעיות!
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר אכן יש סכנה של 30% (האחוז של כרטיסים מהנסיונות שיצאו ככה) שיצא לך את כל הבעיות שתיארתאין הבדל בין 'חומרה' ל'תוכנה', שתי הדרכים מובילות לאותה תוצאה.אתה בטוח? חשודמה בעצם, טכנית, הRIVATUNER עושה?כי גם אם צורבים ביוס חדש לכרטיס, של 9700, בלי הRIVATUNER ולא עושים את השיפוץ חומרה, אז הנגד אמור למנוע חומרתית את ההפעלה של הPIPELINES.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים הנגד בסך הכל גורם לזיהוי הכרטיס ה Radeon 9500.שינויו הופך את ה ID של הכרטיס ל Radeon 9700 ובכך מפעיל את ארבעת הצינורות הנוספים.התוכנה עושה את השינוי דרך הדרייברים.התוצאה כאמור זהה.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר הנגד בסך הכל גורם לזיהוי הכרטיס ה Radeon 9500.שינויו הופך את ה ID של הכרטיס ל Radeon 9700 ובכך מפעיל את ארבעת הצינורות הנוספים.התוכנה עושה את השינוי דרך הדרייברים.התוצאה כאמור זהה.אם אתה היית קורא את מה ששלחת לי היית רואה שיש שתי בדיקות כנראה, גם בביוס וגם דרך הנגד. אם סתם צורבים ביוס לא הולך. אם רק משנים את הקטע עם הנגד גם לא הולך. בשביל הRIVA רשום כי גם צריך לצרוב ביוס R9700 (בלינק מהחדשות). אז מה הוא עוד משנה (ברור שבתוכנה אבל בגדול מה)?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים הוא מתכוון לזה שהRIVATUNER יפעל את הכרטיס בצורה כזאת שהוא בדרך לא דרך יעקוף את הנגד או שהוא יקרא אותו הפוך במקום להפוך את הנגד פיזית לפחות ככה נראה לי שאני מביןאז רגע האם RIVATUNER יפעל רק את הכרטיס של SAPPHIRE או שאפשר בכרטיסים אחרים הוא גם יפתח את 4 הצינורות .???
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אין שתי בדיקות.שוב, אין צורך בשום מודיפיקציה פיזית לשבב הגרפי.קרא שוב את מה שכתבו ב X-Bit:"the resistor stands in its initial position on RADEON 9500, it prevents a part of DeviceID from reprogramming. And even if you take your RADEON 9500 based graphics card and reflash the BIOS for RADEON 9700, the important part of the BIOS, which makes two DeviceIDs different from one another, will not get into the chip, so that the driver will still see a RADEON 9500. The hardware modification removes the protection, so that the new RADEON 9700 DeviceID could push the driver to enable all 8 pipelines."זאת אומרת שהנגד פשוט מונע מהכרטיס "להזדהות" כ Radeon 9700.שים לב שהידיעה הזאת *לא* מתייחסת בכלל לפתרון בצורת Software.התוכנה משנה את ה ID של הכרטיס מתוך הדרייברים.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים טוב עכשיו אחרי שהבנו איך זה פחות או יותר זז המשימה עכשיו תחלאס לדעת אלו כרטיסים יתמכו גם בשינוי הזה והאם מישהו יודע מה המחיר של כרטיס כזהוהאם RIVATUNER יפעל רק את הכרטיס של SAPPHIRE או שאפשר בכרטיסים אחרים הוא גם יפתח את 4 הצינורות .???
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים לפתוח 4 צינורות אפשר בכל כרטיס, אבל יש סיכוי גדול למדי שזה לא יפעל כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.