פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אני לא רק חושב, אני יודע.זה ממש לא הגיוני שאין לך אפילו מאורר אחד עם כזו טמ"פ....המארז פתוח?
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר המארז פתוח ולא ין לי לי מארז אלומיניוםאם אני קונה 2 מאווררים עדיין להשאיר את המארז פתוח או שזה יהרוס את הכל?
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים תסגור את המארז, אבק מיותר זה לא ממש טוב. תשים מאוררים ותהנה. מארז פתוח זה לא טוב?! ??? אהה... אז... אמ... למה לא? לא הבנתי? אבק... אני מנקה את המאווררים פעם בשבועיים~ ....
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים לא רק המאוררים מתלכלכים. לפעמים אבק יכול לקצר או לבודד דברים.לא בריא בכלל
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים לא רק המאוררים מתלכלכים. לפעמים אבק יכול לקצר או לבודד דברים. לא בריא בכלל טוובב... ) הלידטק כ"כ יפה, אני אוהב לבהות בו בפעולה! ) . אם המומחים (חה ) מציעים ( יע ) אז אני יסגור . למשהו יש הסתיגויות בנושא? :
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים שמע אני הוספתי שתי מאוורים למארז שלי וסגרתי אותו ועכשיו אני עובד בטמפ של 44 מעלות אחרי עבודה של כמה שעות רצוף על המחשב ובהתחלה אני על 38~39 ויש לי אותו מעבד כמו שלך והמאוורר למעבד הוא המאוורר הרגיל של AMD
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מחבר אתה מתכוון מאוורר של AMD או כמו שאני קיבלתי מאוורר של GREEN POWER?לפני דעתי ההיט סינק עם המאוורר שקיבלתי על הפנים
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים http://www.coolermaster.nl/pruducts/cooler/fcpga/dp5-6i11a.htmlזה מהמאורר המקורי לפי מה שידוע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.