עבור לתוכן

כל מי שלוקח רקוטן...

Featured Replies

פורסם

לקחתי סוג אחר של כדורים והם לא השפיעו עלי,היא אמרה (הרופאה) שיש אנשים שזה לא משפיע עליהם,אז ביקשתי רקוטן.

עשיתי בדיקת דם ואני צריך ללכת לבקש מרשם,אבל יש לי כמה שאלות:

1. זה עוזר? כמה זמן צריך לקחת את זה?

2. מה התופעות לוואי? הן חמורות?

3. כל כמה זמן צריך בדיקת דם?

ואם יש לכם דברים להוסיף...

תודה

• תגובות 34
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. זה בד"כ עוזר. יש לי חבר שהפנים שלו היו חצ'קון אחד גדול ועכשיו הן נקיות לגמרי. לוקחים את זה לחצי שנה ואם לא הספיק, לעוד חצי.

2. יובש איום ונורא בפנים ובשפתיים, סכנה לכבד (ומכאן בדיקות הדם).

3. כל חודש. אם אחרי כמה בדיקות הרופא רואה שאין בעיה בתפקוד הכבד, הוא יכול להוריד את מספר הבדיקות.

פורסם

אני סתם טוען שאני לוקח את זה אבל אני יכול לעזור לך קצת בכל זאת . :P

1. בסביבות החצי שנה .

2. אחרי תקופה מסויימת יובש חזק בשפתיים . וגם זה עובר (אני מדבר איתך על התופעות הרגילות שקורות כל פעם) .

3. שבועיים/חודש .

ודרך אגב , יהיה עדיף אם תלך לרופא ותתייעץ איתו בקשר לכל השטויות האלו .

עריכה - מישהו הגיב לפני . באסה . אבל התגובה שלי תישאר בדיוק אותו דבר , על אפכם ועל חמתכם ! : X

פורסם
  • מחבר

יאו מפחיד אותי החרא הזה :o

אין משהו אחר שעוזר?

אולי משחה חזקה?

פורסם

כאחד שניסה הכל! הכל

סבונים, משחות, כדורים שונים במשך כמה שנים, רק ראקוטן עזר לי.

בהתחלה הרופאה הבת זונה שמה אותי על 100 מיליגרם ליום!!!!!!!!!!!!!!! = 5 כדורים של 20 מיליגרם לאחד.

אבל זה סיפור ארוך, התחיל להיות לי חתך גדול בשפה, יובש בלתי פוסק, ממש הכל.

רק אחרי 3 חודשים אמרו לי להוריד את המימון ל 60 מיליגרם ליום.

ועשיתי רק 2 בדיקות דם בכל הטיפול שלי, ולא נמצאו בעיות או משהו (למזלי) :)

1. זה יותר תלוי במצב שלך, כמה אתה שוקל, בעיקר נותנים 40-60 במשך 3-6 חודשים.

2. בעיות בכבד, אסור להיות בשמש זמן מסויים (אני מכיר אחד שיש לו כיוות בפנים בגלל זה), ושמעתי מעוד חבר שיש לו בעיות בברכים, בגב למרות שזה אולי פחות נפוץ.

3. כל בערך חודש, תלוי ברופא\ה שלך.

יאו מפחיד אותי החרא הזה :o

אין משהו אחר שעוזר?

אולי משחה חזקה?

הייתה לי משחה כזאת בארה"ב, חזקה מאוד, הייתי מתעתש לפעמים והשפה הייתה נפתחת לי.. אבל זה די עוזר. למרות שאחרי כמה זמן כבר לא ממש עזר לי...

פורסם

יובש נוראי לשפתיים, אתה לא תסדר רבע שעה בלי וזלין או משהו מרגיע. טיפול קשה מאוד אבל שווה את זה- לא חוזר חצ'קון אחד בעתיד (בדרך כלל)

פורסם
  • מחבר

יאאא :o

אני אצטרך 50,זה לא כ"כ נורא

פורסם

יאאא :o

אני אצטרך 50,זה לא כ"כ נורא

תשמע אני התחלתי לקחת ראקוטן רק בגיל 18 וחצי אולי בגיל מבוגר יותר אפילו..

אמא שלי לא נתנה לי לקחת אותם כי זה נורא חזק, אבל אחרי הטיפול אני מרוצה מהתוצאות.

תלוי במקרה שלך, אתה באמת צריך? בן כמה אתה? ניסית עוד משחות ותרופות אחרות?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי נראה לי מינוציקלין וזה לא עזר

אבל הרופאה אמרה שלא על כל אדם זה משפיע.

אמא שלי אמרה שבמילא רק ביום חמישי אנחנו מקבלים את המרשם

אז אני אקח זינדקלין ואשנה את הרגלי התזונה שלי עד אז ונראה אם יש שיפור.

ד.א אכלת הכל?

פורסם

אני לקחתי וזה פתר לחלוטין את הבעיה. וזה היה לפני משהו כמו 6-7 שנים ומאז הפנים שלי נקיות לחלוטין.

כן, יש יובש ואסור להיחשף לשלמש ליותר מידי זמן... אבל אני לא זוכר שום דבר נוראי באמת... סך הכל הלך חלק

ולקח אפילו פחות מחצי שנה עד שהפנים שלי היו חלקות כמו תחת של תינוק.

פורסם
  • מחבר

מה אסור להחשף לשמש??

בעע בקיץ אני אמור להיות באילת ובצפון

נראה לי אני אלך על טיפול אחר..

תודה

פורסם

אני לא ממש מחוצקן אבל לפעמים צץ לי איזה חצקון שתים ואני פשוט מיבש אותו עם OXY וזזהו..

לא צריך להיסחף..זה כולה שומן.

הרי כל החצוקונים למינהם מתחילים מ- "שחורים" על הפנים ואז שהם מזדהמים הם נהיה חצקונים .

אז פשוט תלך פעם בחודש לטיפול פנים וזה ימנע את הכל .

פורסם

מה אסור להחשף לשמש??

בעע בקיץ אני אמור להיות באילת ובצפון

נראה לי אני אלך על טיפול אחר..

תודה

אז תתחיל אחרי הקיץ, או שתמרח קרם הגנה.

אני אישית ממליץ על זה, למרות שסבלתי מהכל (גב, ברכיים, הראיה שלי קצת השתבשה בלילה אפשר להגיד קצת דיכאון) אבל הכל עבר!

פורסם

sagi_10, הם לא מדברים על חצ'קון אחד או שניים שיש לרוב האנשים בגילאים האלה

הם מדברים על אקנה, שזה מצב שהפרצוף שלך נראה כמו פיצה דה האט, זה סוג של מחלה כזו.

אם היית שם אוקסי במצב כזה היית נראה כמו דף משבצות שמחקו לו את כל המשבצות בטיפקס.

פורסם

אני לא ממש מחוצקן אבל לפעמים צץ לי איזה חצקון שתים ואני פשוט מיבש אותו עם OXY וזזהו..

לא צריך להיסחף..זה כולה שומן.

הרי כל החצוקונים למינהם מתחילים מ- "שחורים" על הפנים ואז שהם מזדהמים הם נהיה חצקונים .

אז פשוט תלך פעם בחודש לטיפול פנים וזה ימנע את הכל .

זה נורא נחמד, אבל לא לכולם זה איזה חצ'קון אחד או שנים, אני הפנים שלי היו נראים כמו שדה מלחמה לא משנה כמה הייתי מנקה אותן...

לקחתי רוקאטן למשך חמישה חודשים (לא היה לי כוח לקחת את החודש הנוסף ולסבול את היובש) ועכשיו באמת הפנים שלי נקיות לחלוטין...

היובש בהחלט מכה, ואני עוד אחת ששונא לשים קרמים על הפנים אז לא שמתי שום קרם לחות והתוצאות היו בהתאם, נראיתי כמו שזיף מיובש במשך חמישה חודשים. דם מהשפתיים היה בשגרה אצלי... ובדיקות דם גם לא הייתי עושה כי כמו שאמרתי, לא ממש היה לי כוח לכל הטרטור הזה (למרות שקופת החולים אצלנו היא ממש מחוץ לבית שלי) אז סמכתי על הכבד שלי (אל תעשו דבר מטומטם כזה בחיים שלכם !) ולמזלי הכל באמת היה טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים