עבור לתוכן

יש לי בעיה לאחר שהתקנתי X1950 PRO 512MB AGP

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה.

תודה.

דרך אגב המפרט שלי הוא:

לוח אם MSI NEO2

AMD 64 3500

ג'יגה זיכרון

והכרטיס החדש.

:xyxthumbs:

פורסם

יש לך כבל DUAL MOLEX עם חיבור 6 פין בסוף?

חברת את ה6 פין וכבל MOLEX אחד? נסה לחבר את הכבל MOLEX השני

פורסם
  • מחבר

תודה, חיברתי וזה עובד, שיפור משמעותי במשחקים, FPS עלה משמעותית. האם המעבד AMD64 3500 או העובדה שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון מהווים צוואר בקבוק עבור הכרטיס?

תודה.

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, אבל עם זאת כדאי מעבד כפול ליבה (לא נראה לי שאתה יכול). תשאר מה עם שיש לך עכשיו.

פורסם

תתחדש......אגב כמה עלה הכרטיס?לי יש 6800 gt לאיי גי פי ואני לא רוצה להחליף מערכת,כדאי לקנות גם את הכרטיס שרכשת.?

או שההבדלים לא ממש ממש מצדיקים את זה?

פורסם

תתחדש......אגב כמה עלה הכרטיס?לי יש 6800 gt לאיי גי פי ואני לא רוצה להחליף מערכת,כדאי לקנות גם את הכרטיס שרכשת.?

או שההבדלים לא ממש ממש מצדיקים את זה?

אין צורך לשדרג מ-6800GT.

פורסם
  • מחבר

כן יש שיפור מהכרטיס הקודם X800XT שהוא כרטיס מעולה, האם שווה להחליף 6800GT? אני לא יכול להגיד לך כי לא היה לי אותו אבל לעבור מ X800XT ל X1950PRO אכן יש שיפור ואף שיפור גדול, אני משחק ב FLIGHT SIMULATOR 2004 שכל ההגדרות הם על הכי גבוה כשההגדרות 3D של הדרייבר הם ANTI ALIASING X8 ו ANISOTROPIC X16 ורואים פשוט מדהים ואני לא יורד מתחת ל 20 FPS בשד"ת הכי עמוס כשעם הכרטיס הקודם הייתי מגיע באותו שד"ת ל 10 FPS, כנ"ל עם המשחק החדש ARMED ASSAULT ועם TEST DRIVE וגם עם LOCK-ON כך שעבורי השינוי משמעותי.

אני לא בטוח לגבי המעבד הכפול ליבה, נראה לי שניתן לעשות עידכון לביוס ללוח אם MSI K8N NEO2 ולשים מעבד 939 כפול ליבה, זה לפחות מה ששמעתי אבל אני צריך לבדוק את זה באתר שלהם.

איזה זיכרון מתאים ללוח אם שלי? רק DDR400? ואם כן על מה הייתם ממליצים? כרגע יש לי שני סטיקים של 512 CORSAIR.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים