עבור לתוכן

מהי המדפסת הכי טובה בתקציב של עד 500ש"ח ושתיהיה גם אמינה?

Featured Replies

פורסם

יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש,

אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו.

תודה מראש,

DINO.

פורסם

אחרי נסיונות כושלים עם EPSON ןLEXMARK אני חייב להמליץ על מדפסת מבית HP.

פורסם

אם אתה לוקח את ה HP אז נדמה לי המדפסת שנכנסת בתקציב זה 920C.

פורסם
  • מחבר

אני גם חשבתי על HP, אני משתמש ב-HP כל הזמן ואני רואה שלמי שיש Lexmark הם נדפקות תוך שבוע, EPSON לפי מה שאני

יודע אמינות אבל לא הכי טובות, HP יש להם דגמים זולים ואמינים, איך ה-HP 3420?

פורסם

500 שקל ? HP לא נראה לי תמצא משהו טוב,לך על מדפסות קאנון.הם אמינות וגם ראשי הצבע שלהם זול בהרבה מHP

פורסם

דווקא אפסון לא כל כך אמינות... לדעתי HP עדיין מובילות את השוק (למרות מחיר הקלטות הרצחני שלהם)

כמו כן ה HP נחשבות לאמיונת ביותר...

ה 715 שרדה אצלי משהו כמו 3 (אולי יותר... לא זוכר ) שנים.. (היא נהרסה חודש שעבר והחלפתי ל PSC720 )

פורסם

אני דווקא ממליץ על אפסון

יש לי מדפסת שלהם שקניתי מזמן (stylus c20) והיא עובדת מצויין

בהתחלה נפלתי על מדפסת דפוקה, אבל החליפו לי את המדפסת לחדשה בלי שום בעיות (רק תוודא לשלוח את טופס האחריות תוך פחות משבועיים אחרי הקנייה אחרת לא תהיה לך אחריות)

הדיו זול יחסית לזה של HP, איכות תמונה מצויינת (וזו עוד מדפסת ישנה, ובגרסה חלשה שכיום עולה בסביבות 250 ש"ח)

קניתי דיו לפני שבוע, זה עלה 250~ לצבע ולשחור באופיס דיפו, וזה מחזיק להרבה זמן (לא פעם ראשונה שאני קונה דיו, ואני מדפיס המון)

כשהייתה לי מדפסת של HP הצבע עלה הרבה יותר, האיכות הייתה נמוכה יותר, המהירות הייתה נמוכה יותר, והדיו החזיק הרבה פחות זמן (בסוף החלטתי לקנות מדפסת חדשה ועשות בישנה ניסויים, אם מישהו רוצה עדיין יש לי במחסן ערימה של רכיבים שפעם היו המדפסת)

בקיצור

קח את האפסון הטובה ביותר שאתה יכול עד ל500 ש"ח (אני חושב שאתה יכול לקחת STYLUS 80C, תבדוק מחירים)

ותקנה צבע תואם, מחזיק יותר זמן מהמקורי וגם זול יותר (מה שקניתי לפני שבוע זה מקורי, בגלל שלא יכלתי לנסוע עד לחנות שמוכרים בה צבע תואם)

פורסם

HP אכן מעולות,אבל יקרות.לדעתי אין מה לחשוב על אפסון, קאנון מציעים מחירים זולים יחסית לעומת הביצועים המעולים שהם נותנים

פורסם

רק HP !

ה3820

3420

ואם יש לך כסף אז ה 5550 היא מדפסת מעולה חבל על הזמן !!!

לכלן יש אפשרות לדיו חלופי אז אין בעיה של דיו.

פורסם

יש את הCanon S200 ואת הCanon S300. ואם הוא מדפיס פעם ב, שיקח את הS200.

פורסם

HP- אם אתה לא מדפיס הרבה

CANON- אם אתה כן מדפיס הרבה

2 דפיקם בחודש... קח HP

פורסם
  • מחבר

לגבי הדיו והמחיר שלו - אני קונה דיו חלופי מ-DMO שהיא יבואנית לארץ של הרבה חברות שמיצרות די חלופי וזול,

לגבי המדפסת, קנינו בסוף HP 3420, גם כי אין לדוד שלי הרבה מקום בחדר לעוד דברים והיא מאוד מאוד קטנה,

וגם כי הוא לא מדפיס הרבה והיא מדפסת מאוד איכותית, אז תודה לכל מי שעזר.

פורסם

תתחדשו :)

פורסם

תתחדשו :)

:ylsuper:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים