פורסם 2007 באפריל 518 שנים אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים?2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL?3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם?תודה לבינתיים
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים?2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL?3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם?תודה לבינתיים1) תלוי..2) amd בנתיים יותר עדיפים בגלל יחס/עלות..3) iqpc- חנות מצויינת- נמצאת באשדוד4) אם אתה יודע איך, אז בהחלט..
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אחי המחירים בחנות הזאת בשמיים...אין מצב... הנחנות הזאת נחשבת כאחת החנויות הכי זולות בארץ..
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תראה IQPC היא אחת החנויות הכי זולות תגיד תקציב ושימושים, ונבנה לך מפרט "משהו בסט" (=מצויין).אני אבנה לך.OC אם אתה תדע איך (יש מדריכים באתר, וגם חברי הקהילה פה יעזרו לך) זה ממש ישתלם, אבל בכל מקרה כדאילקנות רכיבים מותאמים מראש (גם אם זה בעוד שנתיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.