עבור לתוכן

מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ-350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3).

בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

פורסם

אל תצפה ליותר מידי.

בתקציב הזה, רמקולים חדשים לגמרי- יתאימו רק הATP3.

יש גם טענה (שאני לא יודע אם היא נכונה- כי לא שמעתי בווליומים גבוהים) שעל עוצמה גבוה הATP3 פשוט לא מספקים את הסחורה.

פורסם

לי יש מערכת סטריאו של סוני MHC GR8 מחוברת למחשב ואני מאוד מורצה ממנה, לעומת זאת לקרוב משפחה חיברתי לו למחשב את ה ATP3 ושומעים מעולה אך אין מה להשוות בעוצמה ובאיכות הסוני אוכלים את ה ATP3 בלי מאמץ.

בקיצור תחשוב טוב מה אתה מעדיף שולחן נקי או איכות ועוצמה.

פורסם

ניראה לי שכדאי בשבילך שתקנה ATP3, לשמוע בווליום גבוה זה מאוד מזיק לאוזניים!, אני מציע שתקרא על זה קצת.

פורסם

תישאר עם המערכת מחוברת למחשב, הרבה יותר טוב. אם זה תופס מקום, פשוט תתלה את הרמקולים על הקיר בצידי החדר.

פורסם
  • מחבר

תישאר עם המערכת מחוברת למחשב, הרבה יותר טוב. אם זה תופס מקום, פשוט תתלה את הרמקולים על הקיר בצידי החדר.

כנראה שזה מה שאעשה.

ניראה לי שכדאי בשבילך שתקנה ATP3, לשמוע בווליום גבוה זה מאוד מזיק לאוזניים!, אני מציע שתקרא על זה קצת.

אני לא בדיוק ליד המחשב או הרמקולים בזמן שאני שומע על ווליום גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים