פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה .אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL )ב-570 ש"ח .האם זו השקעה כדאית ?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים להרקולס יש שם שהולך בד"כ עם מוצרי איכות.לכרטיס שאתה מעוניין בו יש היסטורייה של בעיות בסדרת הייצור הראשונה שלו,אם הכרטיס הוא מהגרסאות ה"מעודכנות" אז בהחלט שווה לקנותו במחיר של 570 ש"ח.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים חברה שהיתה לה (היתה!) בעיות עם כרטיסים אבל פתרו אותם, סך הכל חברה מצויינת...ד"א - איפה מצאת את הכרטיס הזה ב- 570 ?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר לא נראה לי שמותר לפרסם פה בפומבי. אני אשלח לך כבר בפרטי .מחכה לעוד דעות ותשובות מצד עוד אנשים.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר אני לא מבין , לאף אחד פה לא היה אי פעם כרטיס של הרקולס ?תזרקו משהו על הרקולס ( האם היא חברה איכותית ואמינה ) .
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים כמו שכבר אמרו לך פה, תתקשר ותשאל אם זה כרטיס מהסדרה הראשונה שהגיעה לארץ או המהדורה המתוקנתאני יודע שלהרבה אנשים הייתה בעייה עם הכרטיס הזה בגרסה הראשונה שלו
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים יש לי עכשיו כרטיס שלהם (3d prophet II MX Dual-Display Video - Geforce2) והוא עושה לי בעיות עם הדריברים XP.שהורדתי דריברים מהאתר במיוחד לXP!!!
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים הרקולס נחשבת לחברה טובה מאוד. האם מדובר בהשקעה כדאית? במחיר הזה כן. בהחלט מדובר בהשקעה כדאית.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים להרקולס יש מוצרי איכות יש לה בדרך כלל גרפיקה דו מימדית טובה וכיולות אובר קלוקינק נחמדות ודרך אגב לחבר שלי יש את הGF2 MX DUAL DISPLAY אין לו שום בעיות איתו בXP הוא מרוצה ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.