פורסם 2007 באפריל 518 שנים היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תעלה תמונות,ספר על הסאונד,אמור להיות אחד מאוזניות הכפתור(יענו לא אוטמות)הכי טובות שיש.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר הייתי בטיול עד אתמול אז לא יכולתי לענות.. מצטער על איכות התמונות אבל זאת המצלמה שיש לי... החיבור של האוזניות לא גמיש אבל מצופה זהב: המתאמים של האוזניות לתעלת האוזן שמקבלים עם האוזניות, חוץ מהם מקבלים עוד זוג במידה S שנמצא על האוזניות: התיק המכוער בצבע זהב שמקבלים עם האוזניות, אני הכנתי לעצמי אחד אחר... האוזניות עצמן: המתקן לגלגול שמקבלים עם האוזניות (הוא עשוי מסיליקון): האוזניות מגולגלות על המתקן שמקבלים ביחד איתן אני מגלגל בצורה שונה כדי שלא יהיו סיבובים בכבל: הסאונד באוזניות מצויין והבאסים טובים כמו באוזניות רגילות, החיסרון שלהן הוא שהן לא אוטמות ממש טוב למשל כשהייתי איתן בטיול ג'יפים הן לא נפלו מהאוזניים אבל אם מישהו דיבר יחסית חזק לידי אז שמעתי אותו אבל את הרעשי רקע לא שמעתי, וגם בבית אם צועקים לי מחדר אחר אני לא שומע אבל אם מדברים לידי אז אני שומע. אבל חוץ מזה הן אוזניות מצויינות עמידות (הן עשויות ממתכת) ובסך הכל אני מרוצה מהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.