עבור לתוכן

אז לוותר על DELL 2007WTP ?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות ::)

לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים)

הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב..

השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה..

עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק במשחקים חדשים בהגדרות גבוהות ביותר.., כך שלא כדאי לקנות את המסך הזה (בהנחה שאין מצב שאני קונה אותו יחד עם 8800)

מה דעתכם?!

חג שמח :beerchug:

פורסם

אנא פתח ת'רד בפורום "מפרטי מחשב" עם תקציב, שימושים ועדיפויות (כולל מסך) ונבנה לך אחד.

זה לא דיון לפורום LCD.

פורסם
  • מחבר

אנא פתח ת'רד בפורום "מפרטי מחשב" עם תקציב, שימושים ועדיפויות (כולל מסך) ונבנה לך אחד.

זה לא דיון לפורום LCD.

היי,

כתבתי את כל הרקע כי שמתי לב שהרבה פעמים דורשים בפורום הזה רקע של המחשב.. חוץ מזה נראה לי יותר נחמד לקרוא שאלה שיש הקשר מסויים לא? :-[

השאלה העיקרית היא האם כרטיס מסך 8600GT/GTS יעבוד לא בצורה טובה עם 2007WTP ולא יאפשר הצגת משחקים ברזולוציה טובה..

תודה רבה וחג שמח.

(אם בכל זאת ההודעה לא מתאימה לרוח הפורום אנא תיידע אותי ואפתח בפורום אחר, לדעתי זה מתאים אבל ההודעה שכתבתי בלבלה..)

פורסם

מפרט לדוגמה עם 8800GTS 320M וגם 2007WFP עם חריגה קלה:

מעבד:

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤647

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N4-SLI

מחיר: ¤563

אחריות: שלוש שנים.

מסך:

DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR

מחיר: ¤2315

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1782

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤391

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤709

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

ANTEC NSK6500 SUPER MID TOWER CASE + 430W HE PSU

מחיר: ¤721

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7282

אם תרצה, תוכל לחסוך קצת על המארז ולרדת ל-160G ולא תהיה חריגה כלל. זה מפרט שיריץ לך משחקים על הגדרות גבוהות להרבה זמן עם מסך מעולה.

העניין עם ה-2007WFP הוא שלא כל כרטיס מסך מסוגל להריץ 1680X1050 בהגדרות גבוהות - זה לא משהו ספציפי ל-8600 אלא לכל כרטיס mid-range

ה-8800GTS בהחלט מסוגל לעמוד במשימה לעוד הרבה זמן - לא יודע לגבי ה-8600 כי הוא עדיין לא יצא. לא נראה לי שתהיה בעיה אמיתית פה.

אם היה לך 2407WFP עם רזולוציה של 1920X1200 הייתי מהמר שה-8600 לא יספיק, אבל הרזולוציה של ה-2007WFP די נפוצה וקשה לי מאוד להאמים של-8600 תהיה בעיה אמיתית איתה... לפחות לא בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

העניין עם ה-2007WFP הוא שלא כל כרטיס מסך מסוגל להריץ 1680X1050 בהגדרות גבוהות - זה לא משהו ספציפי ל-8600 אלא לכל כרטיס mid-range

ה-8800GTS בהחלט מסוגל לעמוד במשימה לעוד הרבה זמן - לא יודע לגבי ה-8600 כי הוא עדיין לא יצא. לא נראה לי שתהיה בעיה אמיתית פה.

אם היה לך 2407WFP עם רזולוציה של 1920X1200 הייתי מהמר שה-8600 לא יספיק, אבל הרזולוציה של ה-2007WFP די נפוצה וקשה לי מאוד להאמים של-8600 תהיה בעיה אמיתית איתה... לפחות לא בזמן הקרוב.

תודה על ההתייחסות.

התקציב כולל גם מקלדת עכבר רמקולים וכרטיס רשת אלחוטי... לקנות 8800 לא בא בחשבון כרגע.. ממלא התקציב גדול עליי.

מהודעתך אני מבין שלא ידוע עדיין מספיק 8600 כדי לדעת אם הוא יכול להריץ ברמה גבוה, אז אשאל את אותה השאלה לגבי כרטיסים אחרים שנמכרים כבר ברמת המחירים הזו, נגיד 7900GS, איך הוא מסתדר עם המסך המדובר?

פשוט לאחר קריאה בפורום הזה כל כך התלהבתי מהמסך הזה ועכשיו אני מבין שאני לא אוכל לנצל אותו, אני אני שואל כל כך הרבה שאלות ::)

ואיך כרטיסי הmid-range מתמודדים עם 2007TP הגרסה הלא רחבה, יש שינוי?

תודה..

פורסם

בקצרה, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר נדרש מהכרטיס מסך יותר זיכרון לכן כרטיסי 256MB יהיו גבוליים.

מה שכן, ל8600GTS תהיה גם גירסאת 512MB... כך לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

למה שלא תריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך ?

זה לא שאתה חייב כרטיס מסך מתקדם יותר בשביל לצפות במסמכים באינטרנט ברזולוציה של המסך הזה, זה הרי נכנס לתוקף רק במשחקים.

פורסם

אריק , חבל לקנות כזה מסך ולא להינות ממה עד הסוף , ואם הוא לא משחק ברזולוציה נאטיבית אז למה לקנות כזה מסך מתקדם.

ובקשל לפותח הדיון הדרישות שלך למסך ולכרטיס מסך גבוהות מדי תהיה חייב לרדת בהם.

פורסם

זה באמת חבל, אבל לפחות הוא יהנה מהמסך כבר עכשיו, ובעתיד יוכל לשדרג כ.מסך אם ירצה.

אישית אני מסוגל להנות ממשחק ב 1024X768 גם אם הוא על מסך גדול שמסוגל לתת לי יותר רזולוציה. אבל אני מניח שזה תלוי בבן אדם.

(אני לא כ"כ "גיימר")

לכן לדעתי יהיה חכם יותר לקנות את המסך עכשיו ולשדרג לכ.מסך חזק יותר בעתיד (עוד חצי שנה - שנה, או מה שמתאים לו)

מאשר לקנות כ.מסך חזק עכשיו ולשדרג מסך בעתיד.

פורסם

למה שלא תריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך ? :nono: :nono: :nono:

זה לא שאתה חייב כרטיס מסך מתקדם יותר בשביל לצפות במסמכים באינטרנט ברזולוציה של המסך הזה, זה הרי נכנס לתוקף רק במשחקים.

ממש ממש ממש לא מומלץ - איכות התמונה נפגמת קשות בעבודה שלא ברזולוציה הטבעית ואז באמת נשאלת השאלה בשביל מה לקנות מסך איכותי... :kopfpatsch:

לגבי הדגם הרגיל המצב עוד קשה בהרבה כי יש לו רזולוציה גבוהה יותר (1600X1200). לדעתי ה-8800 דווקא נכנס לך יפה ממפרט שנתתי ואני מהמר בביטחון גבוה כי גם ל-8600 לא תהיה בעיה עם רזולוציות של 1680X1050 במרבית המשחקים בטווח הזמן של שנתיים מהיום. מקסימום תוריד קצת הגדרות, אבל לא רזולוציה!

לא הייתי מוותר עליו (בתשובה לשאלה המקורית) כי המסך מהווה יותר מ-50% מחווית השימוש במחשב וזה בדיוק לא המקום לחסוך אם הוא נכנס בתקציב. תחסוך בכל מקום אחר ולא כאן.

פורסם

אוקיי, אולי באמת טעיתי, אין לי נסיון עדיין עם מסכי LCD, הנסיון שלי הוא עם מסך ה CRT הנוכחי שלי.

ב CRT אם אני מוריד רזולוציה, אין הרבה הבדל (מלבד הרזולוציה)

אני בכל מקרה (אישית) הייתי לוקח את המסך עכשיו ומשדרג כ.מסך אח"כ, או מנסה לשלב את שניהם בתקציב איכשהו בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

לגבי הדגם הרגיל המצב עוד קשה בהרבה כי יש לו רזולוציה גבוהה יותר (1600X1200). לדעתי ה-8800 דווקא נכנס לך יפה ממפרט שנתתי ואני מהמר בביטחון גבוה כי גם ל-8600 לא תהיה בעיה עם רזולוציות של 1680X1050 במרבית המשחקים בטווח הזמן של שנתיים מהיום. מקסימום תוריד קצת הגדרות, אבל לא רזולוציה!

תודה רבה על התגובות!

כמו שכבר אמרתי אני לא רוצה לוותר על המסך הזה כי כבר הספקתי להתלהב ממנו :'(

יכול להיות שאתם לא מבינים אותי נכון (אני לא בקיא במשחקים יותר מדי), שאני אומר להריץ משחק על הדרישות הגבוהות ביותר זה שFIFA 2008 ואולי FIFA 2009 ירוצו על HIGH :cool2: :cool2:

בקצרה, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר נדרש מהכרטיס מסך יותר זיכרון לכן כרטיסי 256MB יהיו גבוליים.

מה שכן, ל8600GTS תהיה גם גירסאת 512MB... כך לא אמורה להיות בעיה.

יש לכם מושג כמה תעלה כזאת גרסה? 8600GTS 512M

פורסם

:kopfpatsch:

אתה רוצה להגיד לי ש-So Called "דרישות גבוהות" שלך מהמחשב הם בשביל פיפ"א??

בבקשה תגיד לי שאני טועה.

פורסם

כל זה בשביל FIFA... את זה גם 1650PRO ב-700 ש"ח יכול להריץ עם יד אחת קשורה :P

קח את ה-2007FP וחכה ל-8600 בלב שקט. סגור עניין.

אין כל צורך ב-512M בזמן הקרוב. קח 8600 עם 320M כשהם יצאו.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אתה רוצה להגיד לי ש-So Called "דרישות גבוהות" שלך מהמחשב הם בשביל פיפ"א??

בבקשה תגיד לי שאני טועה.

כרגע במצב המחשב שלי זה המשחק היחיד שאני יכול להריץ וזה בער המשחק היחיד שאני מכיר של 2007 :screwy:

הדרישות שלי הם לויסטה ולמשחקים של השנה שנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות, כרגע זה משחקים כמו פיפא NBA טופ ספין וכאלה.. :-X :-X :-X אני רוצה להריץ משחקים כאלה בHIGH גם עוד שנתיים (כרגע אני משחק על LOW ומשחק עם הבהירות כדי שיבינו איפה הכדור, כך שאני אני לא ממש מבין מה זה דרישות גבוהות? ואני מבין שזה לא HIGH לפיפא :bash: :bash: :s07: )

[br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 18:34:39

קח את ה-2007FP וחכה ל-8600 בלב שקט. סגור עניין.

אין כל צורך ב-512M בזמן הקרוב. קח 8600 עם 320M כשהם יצאו.

אותה תגובה גם לגבי WFP? התלהבתי מהאפשרות להעמיד אותו.. (קוראים לזה PIVOT? שאני לא אעשה מעצמי צחוק שוב :-X )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים