פורסם 2007 באפריל 518 שנים אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4Xהאם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600]* לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר הסתכלתי ב-CPU-Z, ושם כתוב שלבורד יש תמיכה ב AGP 2.0 (כלומר 1X, 2X, 4X) וראיתי במספר אתרים של יצרני כרטיסי מסך של 8X שצריך AGP גירסה 3.0האם זה יעבוד?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים לא חושב שללוח שתומך רק ב x4 יש את היכולת שאתה מבקש בכי הרבה הוא יעבוד בתדר x4 כמו שידידי רשם למעלה.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר בטוח שהוא יעבוד בתדר 4X? כי זה מצויין מבחינתי, השאלה אם יש מצב שהוא לא יעבוד בכלל (חבל לקנות ב700-800 ש"ח כרטיס שלא יהיה לי מה לעשות איתו, כי כל מחשב חדש בא עם PCI-E). האם יש מישהו שיודע מנסיון?תודה
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תראה אני בוודאות יכול להגיד לך שכרטיס מסך בתדר x4 לא יעבוד בחריץ של x8 רק תחשוב על זה בצורה הגיונית .בכל מקרה אם אתה רוצה לנסות תנסה אבל לא חושב שזה יפעל הכי הרבה הוא יעבוד לך בתדר של 4 אבל זה תהיה האחריות שלך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.