עבור לתוכן

החלפת MX518 בG5

Featured Replies

פורסם

^^^^

לא, אני אוהב אותך :)

האמת שלא הבנתי מה הגרף מודד...

בכל אופן עכבר לייזר אמור להיות יותר טוב מעכבר אופטי, זה עיקר החידוש בדגם הזה!

ודרך אגב הנה ביקורת שאומרת שה G5 יותר טוב:

http://www.trustedreviews.com/peripherals/review/2005/10/19/Logitech-G5-Gaming-Mouse/p1

הביקורת שהבאת לא שווה כלום, אין פה שום כלי מידה חוץ מהדעה של הכותב. (לא חסרות ביקורות כאלה ברשת על עכברים)

האתר שלי מקצועי ובדק עשרות עכברים עם מיכשור.

הנה חלק מהבדיקות:

There's no doubt, Razer have succeeded in making a very sexy mouse. The DeathAdder has a distinctive look and feel that sets it apart from all of its rivals, even the Habu that shares an identical body shape. But gamers demand performance to back up the looks. I used the ESReality MouseScore 2007 benchmarking system to put the DeathAdder to the ultimate test.

51492-inset_dabench.jpg

The system involves a rotating disc spinning a professional gaming mousepad at high speeds. The gaming mouse is clamped on top of the spinning surface to emulate a range of speeds that you would move the mouse at. By varying the speed from very slow up to extremely high, I measure the response that is generated on the PC and thereby plot an accurate graph of speed vs response.

פה אפשר לקרוא יותר על השיטות:

http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=3

פורסם

מרתק! ניכר שהוא השקיע רבות, הנתונים שלו מעניינים כשלעצמם. אבל יש לי בעיה עם הציון הסופי שלו הוא טוען שPerfect control וMalfunction speed הם שני התכונות הכי חשובות שיש, בלי לבדוק מה המהירות הממוצעת שיד אנושית מסוגלת להגיע אליה. אני מעולם לא הצלחתי לגרום לא לG5 ולא לקופרהד להגיע לנקודות הכשל, ואפילו לא מעבר לנקודת הפרפקט קונטרול (ביחוד לא ב2000DPI) ובתוך הפרפקט קונטרול, לעכברי לייזר יש "תחושה" שונה מלאופטיים. באופן כללי להעדפה בין עכברים ל"תחושה" הזו יש משקל כבד מאד, הרבה יותר מאשר נקודות הכשל האלה (בהנחה שהם מעבר למהירות היד האנושית ולא מרגישים בזה במשחק שוטף)

פורסם

מרתק! ניכר שהוא השקיע רבות, הנתונים שלו מעניינים כשלעצמם. אבל יש לי בעיה עם הציון הסופי שלו הוא טוען שPerfect control וMalfunction speed הם שני התכונות הכי חשובות שיש, בלי לבדוק מה המהירות הממוצעת שיד אנושית מסוגלת להגיע אליה. אני מעולם לא הצלחתי לגרום לא לG5 ולא לקופרהד להגיע לנקודות הכשל, ואפילו לא מעבר לנקודת הפרפקט קונטרול (ביחוד לא ב2000DPI) ובתוך הפרפקט קונטרול, לעכברי לייזר יש "תחושה" שונה מלאופטיים. באופן כללי להעדפה בין עכברים ל"תחושה" הזו יש משקל כבד מאד, הרבה יותר מאשר נקודות הכשל האלה (בהנחה שהם מעבר למהירות היד האנושית ולא מרגישים בזה במשחק שוטף)

מה שאתה מנסה להגיד זה שהנתונים במאמר (עריכה:)לא ממש רלונטים?

שאותה אומר שונה אתה מתכוון עדיפה?

פורסם

הנתונים מעניינים ורלוונטיים, הציון הסופי לא. הוא ניסה לתת ציון אובייקטיבי למשהו שבסופו של יום תלוי בתחושה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים