פורסם 2007 באפריל 418 שנים יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
פורסם 2007 באפריל 518 שנים כמה זיכרון יש לך ?אתה מפעיל הרבה תוכנות כגון WINDOWS MEDIA PLAYER ועוד הרבה תווכנות ברקע ?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר 1GBהמפרט בצד...זה קורה גם אם אני לא מפעיל הרבה תוכנותבוא נגיד אייסיקיו ואימיול ברקע, ואני גולש בפיירפוקס...
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר איך אני עושה עידכון לווינדוס? חחח לסגור את האימיול בנתיים אני לא אסגור, הרסלמניה עדיין לא ירד
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אתה עושה התחל, ואז כותב למטה update והוא יראה לך...אם לא, אז זה איפה שהוא בתפריט התחל, או בלוח הבקרה (תחפש קצת).
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר סליחה על השאלות המפגרות קצת...אבל זה יצריך ממני ריסטסט?- בגלל בעיות במחשב להדליק אותו בדרך כלל לוקח כמה דקות -
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אתה לא חייב לעשות ריסטרט מיידי, תשהה אותו ככה שהוא יודיע לך עוד 4 שעות, ואחר כך תשהה אותו עוד, אין עם זה בעיה.ומה זאת אומרת בעיות במחשב?אולי בגלל הבעיות האילו המחשב ניתקע (ולא בגלל ויסטה)?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר יש לי בעיה בלוח אם, שאני מדליק את המחשב/עושה ריסטסט, המחשב לא עושה פוסט, ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הכפתור של הריסטסט במחשב כדי שהוא ידלק...סתם מעצבן קצת...אבל זה לא מה שגורם לבעיות, כי הבעיה הזו הייתה קיימת כבר ב XP, ושם המחשב לא נתקע =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.